maanantai, 01 kesäkuu 2015 10:00

Huhtala joutui toppuuttelemaan Rullaleijonaa kotimaan kiertueella - “Mitä sä täällä nyt jo teet?”

Kirjoittanut Toimitus
Tommi Huhtalalta löytyy palkintokaapista rullakiekon MM-pronssi vuodelta 2013, tuolloin hänet valittiin myös vuoden rullakiekkoilija 2013 Tommi Huhtalalta löytyy palkintokaapista rullakiekon MM-pronssi vuodelta 2013, tuolloin hänet valittiin myös vuoden rullakiekkoilija 2013 Jukka Salminen.

Vuoden 2015 rullakiekon MM-kisat järjestetään Tampereella. Kisanäyttämönä toimii legendaarinen Hakametsän jäähalli jossa Suomen A-maajoukkue harjoitteli kevään kotimaan kiertueella mukanaan muun muassa Tommi Huhtala. Vaihtoaitioon oli saapunut myös lukuisissa rullakiekon MM-kisoissa pelannut Kari Lohtander rullaluistimineen valmiina tositoimiin.

Suomi samassa lohkossa Ruotsin, Tshekin ja Slovenian kanssa - Liput Lippupisteestä 
Rullakiekon maailmanmestaruutta kotikaukalossaan puolustava Suomi kohtaa alkusarjan kolmessa ottelussaan Slovenian, Tshekin ja Ruotsin.Suomen ja sen alkusarjavastustajien lisäksi A-sarjassa kirkkaimmista mitaleista kisaavat Kanada, USA, Saksa ja Slovakia.

Suomen ottelut rullakiekon MM-kisoissa:
su 5.7. klo 18 Slovenia-Suomi
ma 6.7. klo 18 Suomi-Tshekki
ti 7.7. klo 18 Suomi-Ruotsi
to 9.7. ¼-finaalit (Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
pe 10.7. semifinaalit (edetessään semifinaaleihin, Suomi pelaa klo 18 alkavassa ottelussa)
la 11.7. mitalipelit

Tampereen Hakametsässä 5.-11. heinäkuuta pelattavien Rullakiekon MM-kisojen lipunmyynti on alkanut. Liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, myyntipisteissä ja R-kioskeissa ympäri maan.