torstai, 27 helmikuu 2020 00:02

”Heittäydy täysillä!” Näin Leijonien nuorten maajoukkueiden GM tervehti Pohjola-leirin pelaajia

Kirjoittanut Toimitus
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
GM Kimmo Oikarinen puhui pelaajille Pohjola-leirin avaustilaisuudessa. GM Kimmo Oikarinen puhui pelaajille Pohjola-leirin avaustilaisuudessa. Silja Schemeikka

Jääkiekkoliiton nuorten maajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen kannustaa Pohjola-leirin pelaajia ottamaan leiristä kaiken irti. Edessä on tapahtuma, jota muistellaan vielä vuosien päästäkin.

Pelaajan ja pelin juhla – HEITTÄYDY TÄYSILLÄ!

Jälleen on tullut aika synnyttää Pohjola-leirin kautta uusia menestystarinoita Leijona-paidassa.

Nyt 64. kertaa järjestettävällä leirillä on aina kunnioitettu Leijonien historiaa nimeämällä joukkueet tunnettujen pelaajien tai tapahtumien mukaan. Tänä vuonna joukkueiden nimet kunnioittavat miesten maajoukkueen maailmanmestareita, Bratislavasta toukokuulta 2019.

Pelaajalle pelipäivä on aina juhlapäivä. Pelissä päästään näyttämään opittuja taitoja, ja kokemaan niin onnistumisen kuin epäonnistumisen ja voittamisen sekä tappion aiheuttamia tunnetiloja.

Peli ja sen sisältö rakennetaan yhdessä joukkueena. Yhteistyö on voimavara, ja pelin voittaa lähes poikkeuksetta yhtenäisin joukkue, jonka pelaajat ovat sitoutuneita yhteisiin pelisääntöihin ja valmiita laittamaan itsensä likoon joukkueen puolesta.

Pohjola-leirillä jokainen pelaaja pukee päällensä ensimmäistä kertaa Leijona-paidan ja liittyy näin mukaan kunniakkaaseen pelaajajoukkoon. Muistathan, että maajoukkuepaidan päälle pukeminen myös velvoittaa: Jokainen Leijona-pelaaja on esimerkki muille niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Pelaaja myös kunnioittaa kaikkia leirin kaikkia toimijoita – oman joukkueen jäseniä, vastustajia, tuomareita ja kaikkia niitä, jotka ovat leirillä paikalla mahdollistamassa tämän hienon tapahtuman toteutumisen.

Maajoukkuepolun ensiaskeleet otetaan Pohjola-leirillä. Kukaan ei vielä osaa sanoa minkälaisin askelin teidän leirillenne valittujen pelaajien jääkiekkourat jatkossa etenevät, mutta tästä tapahtumasta kannattaa ottaa kaikki irti. Tervetuloa nauttimaan pelistä ja pelaamisesta – yhdessä me teemme Pohjola-leiristä tapahtuman, jota kelpaa muistella vielä vuosien päästä!

Kimmo Oikarinen
GM, Nuorten maajoukkueet
Suomen Jääkiekkoliitto

Olet nyt

Lisää Pohjola-leirin 2020 uutisia

 Vuoden 2020 Pohjola-leiri järjestetään Vierumäellä 26.2.–1.3.2020. Kyseessä on järjestyksessään 64. Pohjola-leiri.


Kisaviestinnässä käytämme tunnisteita #Pohjolaleiri ja #Leijonat.


OHJELMA, TULOKSET JA TAULUKKO


KOKOONPANOT:

Juhot
Krisut
Markot
Mikot
Nikot
Vellut

Verkkolähetykset

Leijonien verkkopalvelu tarjoaa vuoden 2020 Pohjola-leiriltä yhteensä 15 suoraa verkkolähetystä.

Leijonat.fi:n kaikki verkkolähetykset

Pohjola-leiri vuosi vuodelta

Etsi sivustolta