×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 141

maanantai, 25 helmikuu 2013 09:48

Pohjola-leiri: Reebok-tuotteet kiinnostivat leiriläisiä

Kirjoittanut
Pohjola-leiri: Reebok-tuotteet kiinnostivat leiriläisiä Marko Hannula

Pohjola-leirille osallistuvat pelaajat saavat leirityksen aikana monipuolisten lajitietojen ja -taitojen lisäksi tuoreinta tietoa myös jääkiekkovarusterintamalta.

Reebok-CCM-esittelypisteellä pelaajille esiteltiin tuoteuutuuksia, joita ei vielä kaupoista Suomessa löydy.

- Kerromme leirillä oleville junioreille ensimmäisinä Suomessa kaudelle 2013-2014 tulevista uusista varusteista. Samalla kerromme itsestämme ja siitä kovasta tuotekehityksestä, jota teemme jääkiekkovarusteiden eteen. Reebok-CCM-tuotteissa huomioidaan erityisesti turvallisuusaspekti, markkinointipäällikkö Miikka Råman kertoo.

- Uusi asia on myös se, että parin kauden tauon jälkeen CCM palaa tuotemerkkinä takaisin maalivahtien varusteisiin. Uusi CCM-mallisto on suunniteltu liikkuvammalle ja peittävämmälle veskarille, mutta Reebokin tuotesarja jatkaa rinnalla normaalisti.

Uudet tuotteet kiinnostivat luonnollisesti leiriläisiä, ja varusteiden ympärille syntyi kova kohina, kun virallinen esittelytilaisuus saatiin päätökseen.

- Meille on hieno tilaisuus olla mukana Pohjola-leirillä, sillä tuotteidemme pääkohderyhmä on juuri 12-16-vuotiaissa nuorissa.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla alimmaista kuvaa.

Pohjola-leiri vuosi vuodelta

Etsi sivustolta