lauantai, 15 helmikuu 2014 06:44

Naisleijonien Rosa Lindstedt ennen Ruotsi-peliä: "Nyt on nostettava tasoa"

Kirjoittanut
Rosa Lindstedt. Rosa Lindstedt. Pasi Mennander

Naisleijonilla on lauantaiaamuna edessään ns. kuolemanottelu, olympialaisten puolivälierä, jossa vastaan asettuu Ruotsi. Puolustaja Rosa Lindstedtin mukaan perjantain harjoituksissa näki, että panokset ovat nyt huipussaan.

- Kyllä sen huomasi harjoituksissa, että alkaa olla eri tavalla tatsia ja meininkiä. Läpsyttelyt on läpsytelty ja nyt on nostettava tasoa, Lindstedt sanoi.

Alkulohkon päätöspeli Sveitsiä vastaan jätti Naisleijonien suuhun karvaan sivumaun. Peli alkoi hyvin, mutta Sveitsi pakotti Suomen lopulta jatkoajalle.

- Ehkä se oli tämän reissun pakollinen huono peli. Se oli hyvä muistutus, että mikään ei tule ilmaiseksi. Ei riitä, että pelaa täysillä 20 tai 40 minuuttia. Mutta nyt ei sitten riitä enää kuin voitto.

Lindstedt katsoi torstaina televisiosta Ruotsin ja Venäjän välistä alkulohko-ottelua, jossa Venäjä oli parempi.

- Näin pelin alun ja yllätyin vähän siitä, miten hyvin Venäjä otti Ruotsilta vauhdin pois. Ruotsi jäi vähän telineisiin ja näytti siltä, että heidän valmistautumisensa otteluun ei ollut oikein onnistunut. Uskon kuitenkin, että Ruotsi tulee meitä vastaan kovempaa eikä nyt voi tuudittautua siihen, miltä he näyttivät Venäjää vastaan.

Naisten olympiaturnauksen puolivälieräottelu Suomi-Ruotsi alkaa lauantaina kello 10 Suomen aikaa. TV2 välittää ottelun suorana lähetyksenä.