keskiviikko, 12 helmikuu 2014 15:44

Suomen kolmosketju janoaa onnistumisia: "Tänään vain maali jäi puuttumaan"

Kirjoittanut
Rantamäki - Välilä - Nuutinen. Rantamäki - Välilä - Nuutinen. Pasi Mennander

Naisleijonien kolmosketju Karoliina Rantamäki - Riikka Välilä - Emma Nuutinen hakee kolmen pelatun ottelun jälkeen yhä tehojaan. Putki kulkee, peli sujuu, mutta maaleja ei vielä ole nähty.

- Tänään ei omasta pelistä puuttunut muuta kuin että olisi saanut maalin tehtyä, Riikka Välilä sanoi Sveitsi-pelin jälkeen.

- Kroppa tuntuu tosi hyvältä, jalat tuntuvat hyviltä, luistin kulkee, meidän kentällisen peli kulkee ja saadaan paikkoja, mutta vielä kun oltaisiin saatu se maali. Onneksi on taas peli parin päivän päästä.

Naisleijonien kolmonen on rakennettu kokemuksen ja nuoruuden varaan. Välilä ja Rantamäki ovat naiskiekon legendoja, Nuutinen taas yksi suomalaisen naiskiekon tulevaisuuden tähtiä.

Välilällä oli Sveitsi-pelissä muutama maalipaikka, mutta viimeistely ontui.  Koko ketju hakee vielä turnauksen ensimmäistä maaliaan.

Päävalmentaja Mika Pieniniemi vaihtoi Sveitsi-pelin päätöserään Rantamäen ja Välilän rinnalle Annina Rajahuhdan. Sitä Pieniniemi ei pelin jälkeen vielä tiennyt, onko muutos pysyvä.

- Haimme vaihdoksella suoraviivaisuutta. Emma Nuutinen on äärettömän taitava pelaaja ja hänellä oli tänään valtava halu tehdä maali, mutta ikävä kyllä kiekot eivät menneet sinne minne niiden pitää mennä, Pieniniemi sanoi.

- Toivotaan, että siellä on maaleja säästössä vielä tälläkin ketjulla. Kyllähän heille tänäänkin tuli muutama hyvä paikka, Pieniniemi jatkoi.