keskiviikko, 18 joulukuu 2013 15:52

Naisten tavoitteena mitali

Kirjoittanut Toimitus
Pieniniemi Jääkiekkoliiton joulukuun Leijona-lounaalla. Pieniniemi Jääkiekkoliiton joulukuun Leijona-lounaalla. Pasi Mennander

Vaikka virallisia tavoitteita ei Olympiakomitean tai Jääkiekkoliiton puolesta olekaan asetettuna, lähtevät Naisleijonat tavoittelemaan Sotshista mitalia.

Suomen alkulohkossa (A) pelaavat Kanada, USA ja Sveitsi. B-lohkon joukkueet ovat Ruotsi, Venäjä, Saksa ja Japani. Alkusarjan jälkeen kaksi lohko A:n parasta joukkuetta etenee suoraan välieriin, kaksi muuta pelaa puolivälieräottelut kahta lohko B:n parasta joukkuetta vastaan.

 

- Kaikki alkusarjan pelit tulevat olemaan haastavia, jokaisessa pelissä on panosta. Kaikki on mahdollista, vaikka suoraa paikkaa välieriin ei tulisikaan, toteaa Pieniniemi.

 

Pieniniemi myös vahvistaa, että joukkue tavoittelee Sotshista mitalia. Joukkueen kesken tavoitteista ja välitavoitteista keskustellaan tammikuun alussa Saksassa pelattavassa turnauksessa, jonne naiset lähtevät olympiaryhmällä.

 

- Joukkueemme on erittäin tasainen ja hyvähenkinen, onnistumisia voi odottaa laajalla rintamalla, Pieniniemi kertoo kisoihin valituista pelaajista.

Olet nyt

Lisää Naisleijonien uutisia