keskiviikko, 18 joulukuu 2019 18:13

Leijonapentujen seuraava tapahtuma on helmikuussa – Kuvia jää- ja opiskeluleiriltä

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Leiriläiset ryhmäkuvassa. Leiriläiset ryhmäkuvassa. Sofia Pohjanen

N16-ikäisten Leijonapentujen jää- ja opiskeluleiri järjestettiin Kuortaneella 18.–22.11.2019. Leirille osallistui yhteensä 23 vuosina 2004–2006 syntynyttä tyttöpelaajaa. Kyseessä oli Leijonapentujen viimeinen tapahtuma ennen helmikuussa järjestettävää tyttöjen Pohjola-leiriä.

– Leirin isoimpana teemana oli puolustuspelaaminen. Viikon aikana harjoiteltiin niin kiekollisen kuin kiekottoman pelaajan puolustamista, N16-ryhmän valmentaja ja joukkueenjohtaja Sofia Pohjanen kertoi.

– Leirin päätteeksi pelasimme ottelun S-Kiekon C2-joukkuetta vastaan. Ottelussa pääsimme toteuttamaan viikon aikana harjoiteltuja taitoja. Ottelu oli meille hyvätasoinen ja päättyi lopulta S-kiekon 6–3-voittoon.

Jäiden ja pelin lisäksi leiri sisälsi lajitaitoja, voimistelua, voimaharjoittelua, opiskelua sekä luentoja, joissa käytiin läpi ravintoa sekä asetettiin tavoitteita omaan arkeen.

Leijonapentujen seuraava tapahtuma on helmikuun Pohjola-leiri, jonne tullaan valitsemaan 60+8 pelaajaa. Leirin jälkeen joukkue kevään jää- ja opiskeluleirille sekä Eurooppa Cupiin.

Marraskuun leirille osallistuneiden pelaajien lista

Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla!

Olet nyt

Lisää Leijonapentujen uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta