maanantai, 04 marraskuu 2019 12:02

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen viestintäpäällikkö?

Kirjoittanut SJL toimitus
Edellisen kerran miesten MM-kisat järjestettiin Suomessa vuonna 2013. Edellisen kerran miesten MM-kisat järjestettiin Suomessa vuonna 2013. Ralph Larmann

Oletko sinä pettämättömän pelisilmän ja ahkeran työmyyrän asenteen omaava viestinnän ammattilainen, jolla on visio, kyky tarttua toimeen ja saada aikaan? Haluatko olla mukana rakentamassa ja toteuttamassa Suomen suurinta urheilutapahtumaa vuonna 2022?

Jos kyllä, saatat olla etsimämme henkilö vastaamaan 2022 jääkiekon MM-kotikisojen viestinnästä, mediasuhteista ja kisojen aikaisista mediapalveluista.

- Vastaat kisaprojektin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, mikä edellyttää kykyä ennakoida ja tarvittaessa reagoida.
- Työhön kuuluu keskeisenä osana MM-kotikisojen markkinointiviestinnän suunnittelu ja organisointi kotimaan ja kansainvälisiin tarpeisiin: markkinointiviestinnän kanavat, sisällöt ja ilme.
- Mediasuhteet erityisesti kotimaisen median suuntaan ovat tärkeä osa työtä kisaprojektin edetessä.
- Vastaat mediapalvelujen suunnittelusta ja organisoinnista MM-kisatapahtuman aikana.
- Suunnittelun ohella hallitset myös tekemisen: kisaorganisaatiossa jokaisen vastuuhenkilön odotetaan osallistuvan myös käytännön tekemiseen rutiineja kaihtamatta. Viestintäpäällikön tuleekin mm. pystyä tuottamaan julkaisukelpoista tekstiä suomeksi ja englanniksi ja hallita eri kanavien (verkko + some) päivittäminen kiinteänä osana työtä.

Viestintäpäällikön työ alkaa vuoden 2020 alussa ja jatkuu kesäkuun 2022 loppuun – käytännössä tämä tarkoittaa, että pääset rakentamaan MM-kisoja alkumetreiltä asti tärkeänä osana kisaorganisaatiota. Viestintätiimin muut jäsenet liittyvät mukaan projektiin porrastaen lähempänä kisatapahtumaa.

Kisaorganisaatio vastaa ensisijaisesti MM-kotikisojen järjestelyistä, mutta erityisesti markkinointiviestintä suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Jääkiekkoliiton viestintäorganisaation kanssa. Työ edellyttää myös tiivistä yhteistyötä kisatapahtuman oikeudet omistavan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n ja markkinointiyhtiö Infront Sportsin kanssa. Esimiehenä toimii MM-kisaorganisaation pääsihteeri.

Työssä ei vaadita jääkiekon tuntemusta, sen sijaan aiempi työkokemus suurtapahtumista ja kansainvälisistä projekteista on ehdoton etu. Työ tapahtuu valmisteluvaiheessa pääosin Helsingissä, MM-kisojen lähestyessä ja aikana Tampereella.  

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 15.11. mennessä osoitteeseen heikki.hietanen@finhockey.fi.

Lisätiedot: pääsihteeri Heikki Hietanen, p. 050 373 0303
 

Lue lisää:
- 2022 MM-kotikisojen pelipaikat selvillä

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

 

MIESTEN MM-KISAT 2022

Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.–29.5.2022.


Kisaviestinnässä käytämme hashtageja #MMkisat #kotikisat #Leijonat #IIHFWorlds


KAIKKI A-MAAJOUKKUEEN UUTISOTSIKOT LEIJONAT.FI:SSÄ


 

Kotikisat kautta aikojen

1965 Tampere

1974 Helsinki

1982 Tampere ja Helsinki

1991 Helsinki, Tampere ja Turku

1997 Helsinki, Tampere ja Turku

2003 Helsinki, Tampere ja Turku

2012 Helsinki ja Tukholma

2013 Tukholma ja Helsinki

2022 Tampere ja Helsinki