maanantai, 04 marraskuu 2019 13:03

Karjala-turnauksen lipunmyynti käy vilkkaana - erityisesti viikonlopun Leijonien pelit täyttyvät vauhdilla

Kirjoittanut SJL toimitus
Karjala-turnauksen lipunmyynti käy vilkkaana - erityisesti viikonlopun Leijonien pelit täyttyvät vauhdilla Matti Nenonen

Torstaina käynnistyvän Karjala-turnauksen lipunmyynti käy turnausviikon alussa vilkkaana. Sunnuntain Ruotsi-otteluun on enää jäljellä yksittäisiä paikkoja ja myös muihin peleihin lippuja ostetaan kiivaaseen tahtiin.

- Sunnuntaina pelattavaan turnauksen päätökseen, klo 17.30 alkavaan Ruotsi-otteluun, on tällä hetkellä jäljellä vain satakunta lippua. Keskiviikkona iltapäivällä vapautamme kuitenkin vielä lisälippuja myyntiin joukkueille ja yhteistyökumppaneille varatuista kiintiöistä myös tähän peliin, lipunmyynnistä Jääkiekkoliitossa vastaava Sanna Pakarinen kertoo.

- Myös lauanataina alkaa katsomossa olla melkoisen täyttä: Suomen kohdatessa Tshekin klo 17.30 alakatsomoissa ei tällä hetkellä ole juurikaan tilaa, yläkatsomosta paikkoja kuitenkin toistaiseksi löytyy. Torstain klo 18.30 käynnistyvässä Venäjä-ottelussa vapaita paikkoja löytyy tällä hetkellä sekä ala- että yläkatsomoon.

Viikonloppuna pelataan myös klo 13.30 käynnistyviä päiväpelejä, joissa kohtaavat lauantaina Ruotsi ja Venäjä ja sunnuntaina Tshekki ja Venäjä. Näissä otteluissa katsomossa on hyvin tilaa.

Karjala-turnauksen pääsyliput myy Ticketmaster, jonka kautta voi ostaa liput myös tulevana viikonloppuna pelattavan alle 20-vuotiaiden U20 Finnair Four Nations -turnaukseen. Viikonlopulle on tarjolla myös kahden turnauksen yhteislippu, aikataulut mahdollistavat lauantaina ja sunnuntaina ensin Suomen Nuorten Leijonien kannustamisen Helsingin Jäähallissa ja tämän jälkeen miesten ottelun seuraamisen Hartwall Areenassa.

Perjantain 8.11. Suomi-kiekkopäivään Hartwall Arenalle on vapaa pääsy, mutta sisäänpääsy edellyttää Ticketmasterin järjestelmästä etukäteen tulostettavaa ilmaislippua. Perjantain ohjelmassa on mm. Nuorten Leijonien turnauksen avausottelu Venäjää vastaan klo 16.30, illan päättää klo 19 käynnistyvä Suomen Cupin finaali, jossa kohtaavat SaPKo ja Ketterä.

Ne, jotka eivät pääse paikan päälle turnaukseen, voivat seurata Karjala-turnauksen otteluita Ylen kanavilta. Yle välittää kotikatsomoihin myös perjantaina Hartwall Arenassa pelattavan alle 20-vuotiaiden Venäjä-ottelun, ottelu näkyy Areenassa suorana lähetyksenä ja TV2:ssa koosteena. Muut U20 Finnair Four Nations -turnauksen ottelut kotikatsomoihin näyttää Leijonat.fi, perjantain Suomen Cupin finaalia voi puolestaan seurata Ruutu+ -palvelusta.

Lue lisää:
- Suomen joukkue Karjala-turnauksessa
- Perjantai 8.11. Suomi-kiekkopäivän ohjelma
- Suomen Nuorten Leijonien joukkue U20 Finnair Four Nations -turnauksessa
 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia

Etsi sivustolta