tiistai, 19 helmikuu 2019 12:41

Leijonien kevään kotimaan maaotteluiden lippukauppa käy vilkkaana – Kokkolan lipuista 80% myytiin ensimmäisen päivän aikana

Kirjoittanut
Norja oli vastassa myös 12.4.2012, kun Rovaniemellä edellisen kerran pelattiin jääkiekon A-maaottelu. Norja oli vastassa myös 12.4.2012, kun Rovaniemellä edellisen kerran pelattiin jääkiekon A-maaottelu. Marko Hannula

Lipunmyynti Leijonien huhtikuussa kotimaassa pelattaviin maaotteluihin on alkanut vauhdilla. Erityisen vilkkaasti liikkuvat Rovaniemellä 18.4. ja Kokkolassa 19.4. pelattavien Norja-otteluiden liput.

- Rovaniemellä ja Kokkolassa Leijonien pelit ovat harvinaista herkkua, ja ottelut tuntuvat kiinnostavan ihmisiä kovasti, lipunmyynnistä Jääkiekkoliitossa vastaava Sanna Pakarinen kertoo.

- Kokkolassa myytiin ensimmäisen vuorokauden aikana noin 80% hallin lipuista, Rovaniemelläkin lippuja on nyt myyty noin 30% hallin kokonaiskapasiteetista.

Kummallekin paikkakunnalle voi vielä vapautua lisälippuja myyntiin yhteistyökumppaneiden kiintiöistä, mahdollisia vapautuksia tehdään maalis-huhtikuun aikana.

Myös Kouvolassa 25.4. ja Helsingissä 26.4. pelattavien Ruotsi-otteluiden lipunmyynti on alkanut mukavasti, mutta isompien katsomokapasiteettien ansiosta paikkoja on vielä jäljellä kaikissa lippukategorioissa.

Leijonien kotimaan otteluiden pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Helsingin otteluun on tarjolla myös VIP-lippuja, joiden myynnistä vastaa Starsquad.

Lue lisää: Leijonien kotimaan maaotteluiden liput myyntiin maanantaina

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia