maanantai, 17 joulukuu 2018 11:10

Päävalmentaja Jukka Jalonen Venäjä-ottelusta: "Ensimmäiseen erään olen tyytyväinen, sen jälkeen hyydyimme"

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Päävalmentaja Jukka Jalonen Venäjä-ottelusta: "Ensimmäiseen erään olen tyytyväinen, sen jälkeen hyydyimme" AFP / Lehtikuva

- Aluksi näytti hyvältä, mutta sitten tuli henkinen notkahdus ja Venäjä käytti armotta pikkuvirheemme hyväkseen, päävalmentaja Jukka Jalonen summasi sunnuntain 0-5-tappioon päättyneen Venäjä-pelin.

- Ei vaan saatu tänään maaleja. Niillä olisimme voineet saada Venäjän vähän pois tolaltaan. Ensimmäisen erän loppuun annoimme sitten kohtuullisen helpon maalin, joka lamautti meitä, Jalonen kertasi.

- Toinen erä oli kaikin puolin aneeminen. Pelasimme huonoa alivoimaa ja olimme huonoja aloituksissa. Myös erikoistilannepelaamisessa jäimme jälkeen. Pelissämme näkyi, että emme olleet ehtineet käydä kaikkia asioita läpi. Pelasimme muutamat tilanteet hölmösti, annoimme erän alkupuolella pari maalia, jolloin peli oli tavallaan jo taputeltu.

- Kolmannessa erässä saimme vielä jonkinlaisen tatsin peliin, mutta emme ihan sellaista mitä olisi pitänyt. Ensimmäiseen erään olen tyytyväinen, sen jälkeen vähän hyydyimme, Jalonen summasi.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa

 

Artikkelin kuvat: AFP / Lehtikuva

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia