sunnuntai, 06 toukokuu 2018 13:56

Marjamäki ennakoi illan Latvia-peliä: "Vastus kovenee, kärsivällisyyttä tarvitaan"

Kirjoittanut

Suomi kohtaa sunnuntai-illan myöhäispelissä Latvian, joka onnistui lauantaina Norjaa vastaan kampeamaan pelin kolmannessa erässä tasoihin ja heti jatkoerän alussa voittoon. Luvassa on siis Etelä-Koreaa kovempi vastus, mutta päävalmentaja Lauri Marjamäellä on täysi luotto omiinsa.

- Tiedostetaan tilanne ja ollaan valmiita. Joukkueella on ymmärrys siitä, että tulee kovempi vastustaja vastaan.

- Vastustaja tulee paljon kovempaa päällä tänään ja vie taklaukset loppuun. Siinä on jo haaste meidän pakeille: aggressiivisempi joukkue, joka pelaa hyvällä tunteella. Latvia on myös fyysisempi ja luisteluvoimaisempi joukkue, on vaikeampi päästä maalille ja kaikki nousee potenssiin avauspeliin verrattuna.

Lääkkeet vastuksen kovenemiseen ovat selvät.

- Pidetään kiinni asioista joita on yritetty jumpata, työn määrää pitää nostaa. Jää ei varmasti ole iltapelissä kauhean hyvä, mikä pitää huomioida.

- Latvia pelaa vahvalla tunteella, kuten Norja-pelissä nähtiin. Se tunne pitää pystyä tappamaan ja olla valmis heti pelin alussa pelaamaan, Marjamäki ennakoi.

Päävalmentaja haluaa nähdä kentällä intohimoisen ja intensiteettiä täynnä olevan leijonalauman.

- Meidän pitää uskoa siihen, että ennemmin tai myöhemmin peli tulee kääntymään meille. Peli kestää 60 minuuttia ja kärsivällisyyttä tarvitaan.

Latvia-Suomi-peli alkaa Suomen aikaa klo 21.15 ja ottelua voi seurata suorana C More Sport 1- ja MTV3-kanavilta.
 

Ottelun tilastoseuranta tulospalvelussa
MM-kisojen ohjelma, seuranta, tulokset, taulukot ja tilastot 
Kaikki MM-kisauutiset

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia