lauantai, 05 toukokuu 2018 13:13

Päävalmentaja Marjamäki: "Peli antaa meille palautteen missä mennään"

Kirjoittanut
Lauri Marjamäki haastattelussa lauantain harjoitusten jälkeen. Lauri Marjamäki haastattelussa lauantain harjoitusten jälkeen. Petteri Hietanen

- Eilen jo joukkueesta aisti, että alettaisiinpa pelaamaan. Nyt päästään itse asiaan, Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki kertoi lauantain aamuharjoitusten jälkeen.

MM-joukkueella on takana kaksi harjoituspäivää. Torstaina treenattiin Tikkurilassa, perjantaina ensimmäisen kerran Herningissä.

- Peli kerrallaan mennään eteenpäin. Meilä on hyvähenkinen porukka, osaamista ja monipuolisuutta on. Peli antaa meille palautteen missä mennään, Marjamäki sanoi.

- Ainahan se mietityttää, kun takana on vain kaksi harjoitusta ja sitten mennään pelaamaan. Toisaalta olemme valmistautuneet hyvin, lyödään kaasu pohjaan ja katsotaan miten maailma makaa pelin jälkeen. Varmasti tulee ilmi hyviä asioita ja mietittävääkin, mutta sehän tämän homman juoni on.

Leijonien MM-kisojen avausottelu Suomi-Etelä-Korea alkaa lauantaina kello 17:15. Lähetys MTV3- ja C More Sport 1 -kanavilla.

Ottelun Suomi-Etelä-Korea seuranta tulospalvelussa
MM-kisojen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä
Kaikki MM-kisojen uutisotsikot Leijonat.fi:ssä

 

 

 

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia