Tulosta tämä sivu
sunnuntai, 26 huhtikuu 2015 14:28

Näin seuraat MM-kisoja kotikatsomossa - TV ja radio

Kirjoittanut Toimitus

MTV televisioi kaikki 64 MM-kisaottelua viime vuosien tapaan MTV Total -paketin kanavilla. Samat lähetykset voi katsoa myös netissä, MTV Katsomossa.

MTV Sport 1 on MM-kisojen pääkanava – Myös Max vahvasti mukana
Kisojen pääkanavalla Suomen ottelut selostaa Antero Mertaranta. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavan MM-kattaukseen kuuluvat kattavat studio-osuudet, MM-uutiset ja laajat kisaraportit päivän tapahtumista. Viime vuodesta poiketen myös MTV Max esittää MM-kisoista peräti 26 ottelua suorana lähetyksenä. Neljä ottelua nähdään MTV Sport 2-kanavalla.

Kaikki ottelut livenä myös Katsomossa
Netin välityksellä MTV Totalin MM-lähetyksiä voi seurata kokonaisuudessaan MTV Katsomon maksullisessa palvelussa. MTV Katsomossa on myös runsaasti ilmaista MM-kisamateriaalia.

Suomen ottelut ja ratkaisupelit MTV3:lla
Vapaasti katsottavia otteluita on yhteensä 12. MTV3:lla nähdään kaikki Suomen alkusarjan ottelut, välierät sekä mitalipelit. MTV3-kanavaa voi katsoa myös suoratoistona MTV Katsomossa. Selostajina MTV3-lähetyksissä ovat Mika Saukkonen ja Antero Mertaranta.

Radioselostukset Novalta
Suomen otteluiden seuraaminen onnistuu myös radiosta: Nova välittää selostukset kaikista Suomen otteluista. Novalla MM-kisatapahtumia seurataan tiiviisti myös päivittäisissä Leijona-uutisissa.

Kuuden selostajan huipputiimi
MM-turnauksen selostuksista eri jakelukanavilla vastaa kuuden huippuammattilaisen joukkue: Antero Mertaranta, Mika Saukkonen, Kimmo Porttila, Juha Taivainen, Tomi Tuominen ja Teppo Laaksonen.