tiistai, 28 huhtikuu 2015 19:05

Leijonien Joonas Kemppainen: ”Nyt ajatukset ovat jo tiukasti MM-kisoissa”

Kirjoittanut
Joonas Kemppainen tiistain harjoituksissa Helsingissä. Joonas Kemppainen tiistain harjoituksissa Helsingissä. Pasi Mennander

Viime viikon lauantaina Joonas Kemppainen hikoili kaukalossa Oulun Kärppien peliasussa Kärppien taistellessa SM-kullasta Tapparaa vastaan.

Kärpät kruunasi hienon kautensa Suomen mestaruuteen, ja Kemppainen liittyi alkuviikosta mukaan Leijonien MM-joukkueeseen.

- Sain jo lauantai-iltana yhteydenoton maajoukkueen suunnalta, että nyt olisi tällainen reissu tarjolla. Liigan pudotuspelien aikaan en ehtinyt miettiä yhtään maajoukkuetta, mutta nyt ajatukset ovat jo tiukasti MM-kisoissa, Kemppainen tuumii.

27-vuotias Kajaanin Hokin kasvatti debytoi A-maajoukkueessa jo viisi vuotta sitten, mutta portti arvokisoihin aukesi vasta nyt.

- Positiiviset odotukset minulla on kisojen suhteen. Tuon Leijonien hyökkäykseen monipuolisuutta ja osaamista kahden suunnan -peliin. Omilla vahvuuksilla pyrin pelaamaan.

Kemppaisen kevät oli erittäin kiireinen viimeiseen mahdolliseen otteluun saakka venyneen Liigan loppuottelusarjan vuoksi.

Liigan pudotuspelien piste-ennätystä sivunnut hyökkääjä ei ole ehtinyt seurata muiden MM-kisoihin valmistautuvien joukkueiden kokoonpanojen muodostumista.

- Kanadalla taitaa olla aika kova porukka kasassa, mutta aika vähälle on jäänyt muiden joukkueiden seuraaminen. Lähden hoitamaan kisoihin sen roolin minkä saan ja nauttimaan pelaamisesta, Kemppainen päättää.

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 29 huhtikuu 2015 12:26

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia