sunnuntai, 18 toukokuu 2014 21:11

Päivän Leijona Leo Komarov: "Välillä pomppii, välillä ei"

Kirjoittanut
Jori Lehterä (oik.) laukoi ja Leo Komarov kärkkyi maalin edustalla sunnuntain USA-pelissä. Jori Lehterä (oik.) laukoi ja Leo Komarov kärkkyi maalin edustalla sunnuntain USA-pelissä. Andre Ringuette/HHOF-IIHF Images

Mietteet Leijonien leirissä ovat vakavat, kun joukkue kärsi tappion USA:lle alkulohkonsa toiseksi viimeisessä ottelussa. Suomi kohtaa maanantaina Kazakstanin, ja voittokaan ei takaa paikkaa puolivälierissä. Kokenut laitahyökkääjä Leo Komarov tietää, että Leijonien pitää keskittää kaikki ajatukset ainoastaan oman ruutunsa hoitamiseksi.

Komarov sanoo, että Leijonien alku MM-kisoissa oli huono, mutta sen jälkeen peli kääntyi parempaan päin. Kunnes tuli tappio USA:lle.

- Aika vaihtelevaa tämä on ollut, välillä pomppii ja välillä ei. Heikon alun jälkeen pelasimme kolme peliä hyvin, mutta nyt jäi taas vähän vajaaksi. Meillä on nyt ollut näitä kuoleman pelejä jo jonkin aikaa, ja nyt jatkopaikka ei ole enää meistä kiinni. Usko on silti kova, Komarov painottaa.

Leijonilla on ollut vaikeuksia hyökkäyspelissään, ja ketjukoostumuksia on haettu pelistä toiseen. Yhteen asiaan Komarov on ollut tyytyväinen.

- Taisteluilme. Se on säilynyt pelistä toiseen ja se säilyy tästä eteenpäin. Olemme olleet monta kertaa vaikeassa tilanteessa ja olemme pystyneet nousemaan. Voimme edelleen parantaa peliämme ja sikäli kaikki on mahdollista.

Leijonien johtaviin pelaajiin kuuluva Komarov sanoo, että USA-tappio nollataan mahdollisimman nopeasti.

- Alamme jo hakea fiilistä seuraavaan peliin, ja sen jälkeen katsomme miten meidän käy. Sillä lailla positiivisin mielin, että tästä on taas suunta ylöspäin.

 

 

Viimeksi muutettu sunnuntai, 18 toukokuu 2014 22:54

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia