keskiviikko, 07 toukokuu 2014 22:19

TV: Parhaat-ohjelma summaa MM-kisojen huikeimmat suoritukset - Tasatunnein MM-uutiset

Kirjoittanut Leijonat.fi toimitus

Aivan kuten edellisvuosinakin, tasatunnein ja MTV Sport 1 -kanavan suorien ottelulähetysten erätauoilla lähetettävät MM-uutiset pitävät katsojat ajan tasalla kaikista kisatapahtumista ja Leijonien kuulumisista. Näin katsojat saavat kaiken tärkeän informaation koskien samanaikaista MTV Sport 2 -kanavan ottelua.

Ensimmäiset suorat MM-uutiset ovat nähtävissä noin tuntia ennen päivän ensimmäistä suoraa ottelua ja viimeiset illan päätteeksi, kamppailuiden päätyttyä. Poikkeuksena on kisojen avauspäivä, jolloin MM-uutiset alkavat jo klo 9:00.

Läpi turnauksen kisapäiviä rytmittävät ennen suorien MM-uutisten alkua noin kerran tunnissa esitettävät MM-kisaraportit. Niissä käydään kymmenessä minuutissa läpi edellisen kisapäivän tärkeimmät tapahtumat ja kommentit.

Parhaat!-ohjelmassa luvassa on kisojen viihdyttävimpiä ja näyttävimpiä tapahtumia yhteen pakettiin koottuna. Maukkaimmat maalit, tyylikkäimmät torjunnat, tylyimmät taklaukset ja muut kaukalon erikoiset episodit viihdyttävät mm. otteluiden erätauoilla ja studiolähetysten yhteydessä.

Lisäksi jokaisen pelipäivän Huippuhetket kootaan päivittäin 50 minuutin pakettiin. Sen avulla pysyy hyvin selvillä siitä, mitä edellinen kisapäivä piti sisällään.

 

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 07 toukokuu 2014 22:22

Olet nyt

Lisää A-maajoukkueen uutisia