×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 7931

lauantai, 05 tammikuu 2013 20:41

Kanadan tytöt juhlivat maailmanmestaruutta

USA:n ja Kanadan välinen finaaliottelu oli kaikilla mittareilla mitattuna koko MM-kisojen laadukkain mittelö. Joukkueet pelasivat vauhdikkaan ja taidokkaan kiekko-ottelun, josta muodostui todellinen jännitysnäytelmä Kanadan venytettyä ottelun ratkaisu jatkoajalle vain 12 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

lauantai, 05 tammikuu 2013 19:34

N18 MM: Pääsihteeri Tuula Puputin haastattelu

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisojen pääsihteeri, olympiamitalisti Tuula Puputti oli kisojen viimeisenä päivänä huojentunut ja tyytyväinen kisaorganisaation tuloksiin. Kahdeksalle maajoukkueelle onnistuttiin rakentamaan unohtumaton ja kiitelty kisakokemus.

lauantai, 05 tammikuu 2013 16:16

Tyttöjen MM-kisat rakentuvat yhteistyöllä

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisat rakentuvat pienistä palasista, joissa tarvitaan lukuisien ihmisten osaamista ja työpanosta. Näissäkin arvokisoissa mukana on jälleen kymmeniä opiskelijoita, vapaaehtoisia sekä eri alojen asiantuntijoita, joita ilman kisojen läpivienti olisi mahdotonta.

lauantai, 05 tammikuu 2013 12:33

N18 MM: Kisat huipentuvat finaalipäivään

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisat huipentuvat lauantaina ratkaisuotteluihin. Pronssisesta metallista kamppailevat Ruotsi ja Tshekki ja illan finaalissa kohtaavat USA ja Kanada.

perjantai, 04 tammikuu 2013 20:56

N18 MM: USA Kanadan seuraksi finaaliin

USA oli täysin pitelemätön Tshekkiä vastaan latoen tulostaululle 10-0 –loppulukemat. Näin USA eteni Kanadan seuraksi MM-finaaliin ja Tshekki kisaa lauantaina himmeimmistä mitaleista Ruotsia vastaan.

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisoja seuraamassa ollut NHL-legenda Jyrki Lumme nautti näkemästään. Tyttökiekko on tullut lähelle Lumpeen elämää myös oman tyttären kiekkoharrastuksen myötä.

Kanadan liike ja huolellinen pelinrakentelu olivat Ruotsille myrkkyä joukkueiden kohdatessa semifinaalissa. Vaahteranlehtipaidat onnistuivat maalinteossa joka erässä ja nappasivat finaalipaikan lopulta maalein 7-2.

perjantai, 04 tammikuu 2013 10:22

N18 MM: Ratkaisuhetket käsillä

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisat jatkuvat tänään neljällä ottelulla. Samalla selviää mitkä joukkueet etenevät finaalin ja keiden turnaus päättyy pronssitaistoon. Päivän ohjelmassa on myös turnauksen ensimmäinen sijoitusottelu sekä karsintasarjan toinen osaottelu 

Suomi päättää tyttöjen MM-kotikisansa sijoitusotteluun Unkaria vastaan. Vierumäellä perjantaina pelattavassa ottelussa joukkueet taistelevat MM-kisojen viidennestä sijasta. Päävalmentaja lupaa kaukaloon pystypäisen leijonalauman.

torstai, 03 tammikuu 2013 15:52

Tyttöleijonat rentoutuivat välipäivänä

Torstai oli tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa välipäivä. Suomen joukkueen ohjelmaan mahtui torstaina sekä rentoutumista, että jääkiekkoa. MM-kisakiireistä Tyttöleijonat irrottautuivat vierailemalla Lahden hiihtomuseossa.   

Etsi sivustolta