Sini Löfman

Sini Löfman

Miten valmennus hyödyntää turnauksen välipäivät? Millä keinoin pelaajia valmistetaan siihen, että tunnelma pysyy keskittyneenä, muttei ylilatautuneena? Miten kuvailisit joukkueen tunnelmaa tällä hetkellä? Mikä oli aiemman Venäjä-pelin tärkein oppi tulevaan otteluun? Pikkuleijonien päävalmentaja Petri Karjalainen kertoo videolla mm. joukkueensa valmistautumisesta turnauksen välieriin.

Oliko Sveitsi-pelin hieno maali urasi tähän mennessä tärkein maali? Olet joukkueen kapteeni, mitä sanoit joukkueellesi Sveitsi-pelin toisella erätauolla maalisi jälkeen? Miten olette pitäneet siellä joukkuehenkeä yllä? Kasvattiko Sveitsi-ottelu yhteishenkeänne? Miten joukkueenne peli on kehittynyt turnauksen edetessä? Millä aseilla lähdetään Venäjä-otteluun? Pikkuleijonien kapteeni, hyökkääjä Samu Salminen kertoo videolla joukkueen yhteishengestä ja mm. siitä, millä asein joukkue on lähdössä tulevaan Venäjä-otteluun.

Olet tehnyt turnauksessa kaksi maalia. Olet puolustaja, mutta miten tärkeiksi koet hyökkäyspään onnistumiset? Turnauksessa panokset kasvavat jokaisessa ottelussa. Miten se vaikuttaa puolustuspelaamisen vaatimuksiin? Onko valmennukselta tullut erityisiä ohjeita nousta kiekon kanssa, vai tuleeko se ”selkärangasta”? Minkälaista palautetta olet niistä saanut? Olette voittaneet jokaisessa ottelussa kolmannen erän, mitä se kertoo joukkueestanne? Puolustaja Aleksi Heimosalmen fiiliksiä MM-turnauksesta joukkueen mediatilaisuudessa.

Tyttöleijonat kokoontuu testi- ja jääleirille Kuortaneen Urheiluopistolle 17.-19.5.2021. Tässä leirille valitut pelaajat. 

Pelasit Sveitsiä vastaan turnauksen ensimmäisen nollapelisi. Minkälainen merkitys tuolla onnistumisella sinulle oli? Sveitsillä oli todella luisteluvoimainen joukkue, miltä peli tuntui maalivahdin näkökulmasta? Sinulla on takana erikoinen kausi; viimeisin sarjapeli koronan takia marraskuun lopulta. Miten kroppa on nyt reagoinut rasitukseen? Mitä teillä on ohjelmassa nyt välipäivänä? Minkälaiset olot teillä on siellä hotellilla? Mitä saatte tehdä ja mitä ette saa tehdä koronarajoitusten puitteissa? Alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen maalivahti Aku Koskenvuo kertoo tunnelmiaan joukkueen mediatilaisuudessa.

Mikä tilanne on KHL-pelaajien suuntaan tällä hetkellä? Edellisten kisojen yksi sankari oli Harri Pesonen, onko mahdollista että hän liittyisi vielä myöhemmin joukkueeseen? Aiempina vuosina valmistautuminen kisoihin on ollut pidempi kuin nyt. Onko sillä vaikutusta kisojen kannalta? Jos muut joukkueet pelaavat nyt enemmän kuin te, koetko että se on heille etu verrattuna teihin? Jukka Jalonen kertoo videolla Leijonien valmistautumisesta MM-kevääseen. A-maajoukkue kokoontuu tänään 4.5. Vierumäelle MM-leirille. Katso täältä Leijonien leiriryhmä.

Minkälaista henkistä valmennusta pelaajat saavat? Onko pelaajilla keskenään erilaisia valmiuksia henkisen puolen valmennukseen liittyen? U18-joukkueen päävalmentaja Petri Karjalainen avaa videolla Pikkuleijonien henkiseen valmennukseen liittyviä asioita.

Pikkuleijonat voitti Saksan puhtaasti lukemin 10–0. Videolla päävalmentaja Petri Karjalaisen haastattelu IIHF:n mediatilaisuudessa ottelun jälkeen.

Edustat Suomessa Kärppiä, mitä se merkitsee, että sinulla on täällä mukana omia joukkuekavereitasi? Mitä vahvuuksia tuot joukkueellesi? Mitä se kertoo joukkueestanne, että teillä on nyt takana kaksi hienoa peliä, joissa olette nousseet tappioasemasta voittoon? Oletko yllättynyt Samu Tuomaalan tuloksentekovireestä? Minkälainen paikka se on, missä nyt olette? Onko teillä ollut siellä palautumista tai hyvinvointia tukevia harjoituksia? Pikkuleijonien hyökkääjä Sisu Yliniemi kertoo videolla joukkueensa edesottamuksista MM-kisoissa.

Seurajoukkueesi on HIFK. Paljon ei ole pelejä tällä kaudella ollut, niin miltä on tuntunut nyt kun on päässyt pelaamaan? Toimit joukkueesi varakapteenina. Minkälainen joukkue teillä on siellä kasassa? Mikä on kapteeniston rooli teidän joukkueessa? Oletko mukana joukkueesi pingisturnauksessa? Miten teidän joukkueessa on toteutettu henkisen valmennuksen puoli?  Alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen hyökkääjä Rasmus Ruususen haastattelu MM-kisojen välipäivänä.

Etsi sivustolta