Antti Seppänen

Antti Seppänen

Kärpät ja Lukko kohtaavat perjantaina klo 18.30 alkavassa U20 SM-sarjan kolmannessa ja ratkaisevassa loppuottelussa. Kärpille mestaruus olisi sen seurahistorian viides, Lukolle toinen. Muistatko nämä nimet edellisistä mestarijoukkueista?

U20 SM-loppuotteluissa pelaava Lukko hakee perjantaina seurahistoriansa toista Suomen mestaruutta. Raumalaisten edellinen huippuhetki osui kevääseen 1958.

U20-ikäluokan Suomen mestaruus ratkeaa perjantaina Oulussa Kärppien ja Lukon välisessä kolmannessa loppuottelussa. Kuka nousee ottelussa ratkaisurooliin ja pääsee iskemään mestaruusmaalin?

U20 SM-sarjakausi huipentuu Kärppien ja Lukon finaalisarjaan. Keskiviikkona mestaruus on katkolla Lukolle Raumalla, mutta ratkaisupeli voi olla ohjelmassa vasta perjantaina Oulussa. Joukkueiden maalivahdit, Leevi Meriläinen ja Alex Mäkelä, ovat paljon vartijoina finaaliotteluissa.

Lukko voitti Kärpät U20 SM-sarjan ensimmäisessä loppuottelussa tiistaina Oulussa. Ottelun ratkaisijaksi jatkoajalla nousi Lukon Lenni Hämäläinen.

Jääkiekon nuorten Suomen mestaruus ratkaistaan tänä keväänä 76. kerran. Ensimmäinen mestari kruunattiin vuonna 1945, kun Ilves oli Suomen paras. Vuodesta 2013 Nuorten Suomen mestari on saanut haltuunsa kiertopalkinto Legacy Bowlin.

Kärpät ja Lukko aloittavat tiistaina kamppailun nuorten Suomen mestaruudesta. Kärpät on hallitseva Suomen mestari kahden vuoden takaa. Lukko on noussut SM-mitaleille 2000-luvulla, mutta seurahistorian ainoasta mestaruudesta on kulunut aikaa.

Lukko voitti Jukurit tiistain U20 SM-sarjan ratkaisevassa puolivälieräottelussa. Lukon voittolukemat olivat 5-3.

U20 SM-sarjan puolivälierien sunnuntain ottelut toivat voitot TPS:lle ja Kärpille, ja ne jatkavat kahdella voitolla välieriin. Jukurit tasoitti otteluvoitot Lukkoa vastaan ja ratkaisua haetaan kolmannesta ottelusta tiistaina.

Ennakkosuosikit pitivät pintansa U20 SM-sarjan puolivälierissä lauantaina. Kotikaukaloissaan pelanneet TPS, Kärpät ja Lukko ottivat ensimmäiset kiinnitykset välieräpaikkoihin.

Etsi sivustolta