perjantai, 15 maaliskuu 2019 15:02

Huomio seurat ja perheet: D-, C- ja B-ikäluokkien tukien haku alkaa maanantaina ja jatkuu 5.4. saakka

Kirjoittanut Toimitus

Jotta uusia Leijona-pelaajia nähdään maajoukkueissa myös jatkossa ja jotta lajin harrastamista ei tarvitsisi lopettaa taloudellisten syiden vuoksi, voivat taloutensa kanssa kamppailevat perheet hakea Jääkiekkoliitolta tukea juniorin jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin. Ensi kauden D-, C-, ja B-junioreiden tukihaku alkaa maanantaina 18.3. ja jatkuu perjantaihin 5.4. asti.

Tukien hakeminen tapahtuu oman seuran kautta: seurat keräävät hakemuksiin tarvittavat tiedot perheiltä ja täyttävät hakukaavakkeet hakijoiden puolesta.

Seuroissa osataan myös auttaa mahdollisissa kysymyksissä tukien hakemiseen liittyen. Kysymyksiin, joihin seurassa ei osata vastata, seuran yhteyshenkilö saa apua omalta aluepäälliköltä.

Tukisummat vaihtelevat kausimaksujen tapaan ikäluokittain, keväällä 2019 tukisummat ovat seuraavat: D // 700 euroa, C // 1 100 euroa, B // 1 300 euroa. Nuorempien ikäluokkien tukihaku tapahtuu tuttuun tapaan syksyllä.

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2019–20 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella.

Lue lisää vähävaraisten perheiden taloudellisesta tukemisesta täältä!
 

Olet nyt

Lisätietoa

Lisätietoa Jääkiekkoliiton tukiprosesseista jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten perheille löydät täältä.

Etsi sivustolta