keskiviikko, 21 marraskuu 2018 10:19

E- ja F-junioreiden tukihaku päätökseen – 377 perheelle luvassa iloinen yllätys, tukea maksetaan yhteensä 99 990 euroa

Kirjoittanut Toimitus

Syys- ja lokakuussa haettavana olleet E- ja F-junioreiden tuet jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin poikivat Jääkiekkoliittoon yhteensä 548 hakemusta 116 seurasta ympäri Suomen. Kaikkiaan tukea myönnettiin 377 hakijalle, lisäksi seurat saivat tukea 134 Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkaan. Yhteensä joulukuussa maksetaan tukia nuorempien ikäluokkien harrastajille 99 990,00 euroa.

Kun mukaan lasketaan vanhemmille ikäluokille kevään tukihaun myötä maksetut tuet, on Jääkiekkoliiton toimesta tuettu vuonna 2018 vähävaraisten harrastajien perheitä 1 049 190,00 eurolla.

Syksyn tuet maksetaan normaalin käytännön mukaan seurojen ilmoittamille tileille 14.12. mennessä ja sitä kautta tuki kohdistetaan tukea saaneille pelaajille. Seurojen yhteyshenkilöitä on tiedotettu oman seuran tukien saajista aluepäälliköiden toimesta. Tukipäätöksiä ei kommentoida yksittäisten perheiden/pelaajien osalta.

Jääkiekkoliiton vanhempien ikäluokkien (D-, C- ja B-juniorit) tukihaku tapahtuu seuraavan kerran keväällä 2019, tukihaun tarkka ajankohta hyvissä ajoin ennen haun käynnistymistä.

Tukia on mahdollista hakea myös Olympia- ja A-maajoukkuerahaston kautta. F-C -ikäluokille suunnattu haku alkaa marras-joulukuun taitteessa ja hakuaika jatkuu 17.12. saakka. Hausta tiedotetaan tarkemmin Jääkiekkoliiton verkkosivuilla ja Finhockey News -seurakirjeessä.

Olet nyt

Lisätietoa

Lisätietoa Jääkiekkoliiton tukiprosesseista jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten perheille löydät täältä.

Etsi sivustolta