torstai, 26 huhtikuu 2018 19:47

Kaikille mahdollisuus harrastaa - VARTA ja Remington tukevat lasten ja nuorten jääkiekkoharrastusta

Kirjoittanut Toimitus
Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen (vas) vastaanotti lahjoitusshekin Spectrum Brands Finland Oy:n Ari Henrikssonilta ja Sanna Tapiolta 26.4. Hartwall Arenassa pelatun Suomi-Venäjä-ottelun yhteydessä. Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen (vas) vastaanotti lahjoitusshekin Spectrum Brands Finland Oy:n Ari Henrikssonilta ja Sanna Tapiolta 26.4. Hartwall Arenassa pelatun Suomi-Venäjä-ottelun yhteydessä. Mika Kylmäniemi

Varta ja Remington lahjoittivat vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden rahastoon 49.276,00€. Lahjoitussummalla mahdollistetaan lähes 200 lapsen ja nuoren jääkiekkoharrastaminen aloittelevista kiekkokoululaisista useamman vuoden harrastaneisiin junioreihin. 

- Haluamme tukea nuorten ja lasten urheiluharrastuksia ja terveitä elämäntapoja sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Sen vuoksi oli luonnollista syventää jo olemassa olevaa yhteistyötämme Suomen Jääkiekkoliiton kanssa tukemalla vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden rahastoa, kertoo toimitusjohtaja Petri Kallio Spectrum Brands Finland Oy:stä.

Spectrum Brands Finland Oy:n tuotemerkit VARTA ja Remington toteuttivat vuoden 2017 lopulla erityiset hyväntekeväisyysaiheiset kampanjat, joiden kohteena oli Suomen Jääkiekkoliiton rahasto vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen.

- Iso kiitos ja onnittelut Vartalle ja Remingtonille loistavasti onnistuneesta kampanjasta. Näin mittava lahjoitus mahdollistaa monelle perheelle sen rahallisen tuen, joka on monta kertaa ratkaiseva tekijä pienen kiekkoilijan rakkaan harrastuksen jatkumiselle, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Suomen Jääkiekkoliitto tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastusta tarkoitusta varten perustetun rahaston kautta. Rahaston tavoitteena on rohkaista lapsia ja nuoria jääkiekon pariin perheen tulotasosta riippumatta, antaa taloudellista tukea harrastamisen kustannuksiin sitä tarvitseville, luoda yhteisöllisyyttä ja kehittää seuratoimintaa. Lisää tietoa tukiprosesseista löytyy Leijonat.fi -verkkosivuilta.
 

VARTA® –Suomen ostetuin paristomerkki
VARTA Consumer Batteries on innovatiivisten ja laadukkaiden paristojen, latureiden, varavirtalähteiden sekä taskulamppujen valmistaja ja toimittaja. Yli 125 vuoden kokemuksella VARTA kehittää paristomarkkinaa innovoiden jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien vaihtelevia elämäntyylejä ja virrantarpeita.  Korkeasta laadustaan tunnettu VARTA on Suomessa paristoalan markkinajohtaja.

Remington®
– Hiustenmuotoilulaitteiden markkinajohtaja Suomessa
Remington on yksi maailman johtavista hiustenmuotoilulaitteiden, parranajokoneiden, partatrimmereiden ja ihokarvanpoistolaitteiden valmistajista. Emme valmista vain tuotteita  –  vaan tuomme aina uusimmat innovaatiot ja viimeisimmät trendit kuluttajien saataville. Innovatiivisia tuotteita on valmistettu jo yli 80 vuoden ajan, mm. maailman ensimmäisen sähköparranajokoneen valmisti Remington.

VARTA® ja Remington® ovat osa kansainvälistä Spectrum Brands Holdings-yhtymää, joka on maailmanlaajuinen ja monipuolinen korkealaatuisten kuluttajatuotteiden, kuten kuluttajaparistojen, parranajo- ja hiustenmuotoilulaitteiden, pienten kodinkoneiden, lemmikkieläinten erikoistuotteiden, piha- ja puutarhatuotteiden sekä autonhoitotuotteiden johtava toimittaja. Spectrum Brands Holdingsin liikevaihto on noin 5,04 miljardia dollaria ja sillä on n. 15700 työntekijää ympäri maailman. Suomessa Spectrum Brands toimii nimellä Spectrum Brands Finland Oy.

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta