tiistai, 11 huhtikuu 2017 14:08

Muistutus seuroille ja perheille: D-, C- ja B-ikäluokkien tukien haku jatkuu 25.4. saakka

Kirjoittanut Toimitus

Jääkiekkoliitto jakaa vuosittain merkittävän summan tukea harrastamisen kustannuksiin perheille, joilla on haasteita taloutensa kanssa. Keväällä tukea voivat hakea D-, C- ja B-ikäluokkien juniorit joille tukea on mahdollista jakaa yhteensä jopa miljoonan euron edestä - hakuaika on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 25.4. saakka.

Tukien hakeminen tapahtuu oman seuran kautta, seuroissa osataan myös auttaa mahdollisissa kysymyksissä tukien hakemiseen liittyen.

Jääkiekkoliiton maksamien tukien hakuprosessi uudistettiin viime keväänä saadun vuosittain toistuvan miljoonalahjoituksen myötä siten, että keväällä tukea voivat hakea vanhemmat ikäluokat ja syksyllä nuoremmat.

Viime keväänä tukea haki 829 D-, C- ja B-junioria 116 junioriseurasta, tukea myönnettiin yhteensä 612 hakijalle. Maksettujen tukien yhteenlaskettu summa oli 606.350,00 euroa.

Tämän lisäksi syksyn tukihaussa nuorempien ikäluokkien hakemuksia kertyi yhteensä 505 kappaletta ja tukea sai 344 E- ja F-junioria. Syksyn tukien osalta maksettujen tukien määrä oli yhteensä 98.900,00 euroa.

Lue lisää vähävaraisten perheiden taloudellisesta tukemisesta täältä.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta