perjantai, 30 syyskuu 2016 11:00

Tukea harrastamisen kustannuksiin: E- ja F-junioreiden tukien hakuaika 3.-31.10.2016

Kirjoittanut Toimitus

Jääkiekkoliiton kautta haettavaksi tulevat tuet harrastamisen kustannuksiin koskevat syksyisin E- ja F-junioreita ja Leijona-kiekkokouluja. Syksyn tukien hakuaika alkaa 3. ja päättyy 31. lokakuuta 2016. Päätökset tukien saajista tehdään joulukuun puoliväliin mennessä, tuet maksetaan joulukuun aikana. Vanhempien ikäluokkien tukien haku tapahtuu keväällä.

E-F -junioreiden tuet on tarkoitettu perheille, joilla on vaikeuksia suoriutua seuran joukkue- ja harjoitusmaksuista mm. työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muista toimentuloon vaikuttavista syistä johtuen. Tukea on mahdollista anoa tulevalle kaudelle (2016–2017) seuraavasti:

F-juniorit                      200 € / pelaaja
E-juniorit                      300 € / pelaaja
 

Seurat voivat jatkossa hakea tukea myös Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkoihin, joiden avulla kynnys aloittaa jääkiekon harrastaminen voi merkittävästi madaltua. Jääkiekkoliiton tuki yhtä vapaapaikkaa kohden on 50€. Saadakseen tuen, on seuroilla oltava vapaapaikkakäytäntö ja myös seuran tulee osallistua vapaapaikan kustannuksiin omalla osuudellaan. Seuralle voidaan myöntää yksi vapaapaikka per 10 Leijona-kiekkokoulussa harrastavaa lasta, yhteensä seura voi kuitenkin saada tukea maksimissaan kuuteen vapaapaikkaan (yht. 300€).

Tukien haku tapahtuu seurojen kautta
Kuten aikaisemmillakin hakukerroilla, tapahtuu tukien hakeminen tuttuun tapaan seurojen toimesta.

- Aluepäällikkö välittää seuroille ohjeet kaavakkeiden täyttämiseen

- Seura informoi ko. ikäluokkien joukkueita tukien hakuprosessista  

- Lapsen huoltaja lähestyy seuran nimeämää yhteyshenkilöä ja toimittaa juniorin tiedot (nimi ja henkilötunnus) sekä perustelut tukihakemukselle sähköisesti (esim. sähköpostilla), näin seura voi suoraan kopioida tiedot hakulomakkeeseen

- Seura täyttää lomakkeen Jääkiekkoliiton verkkosivuilla viimeistään 31.10.2016 – tärkeää on, että seura täyttää kaikki lomakkeessa kysytyt kohdat. Seuran tulee täyttää oma hakulomake jokaisesta henkilöstä, jolle tukea haetaan. Lomakkeessa kysytään sekä seuran tietoja että tukea hakevan juniorin tietoja. Seurasta voi siis tulla useampikin hakemus, mutta yhdellä lomakkeella voi olla vain yhden pelaajan tiedot. Jotta lomakkeen täyttäminen käy mahdollisemman sujuvasti, kannattaa seurasta kysyttävät tiedot tallentaa sähköisesti, näin ne voi helposti kopioida ensimmäisen kerran jälkeen.  

- Seuran vastuuhenkilö kokoaa mahdolliset perheiltä tulevat kysymykset joihin seurassa ei osata vastata ja välitää nämä koordinoidusti Jääkiekkkoliittoon. Näin perheet asioivat oman seuransa kanssa ja seura puolestaan Jääkiekkoliiton kanssa.

- Tukien myöntämisestä ilmoitetaan seuroille joulukuun puoliväliin mennessä ja tuet maksetaan seuran hakemuksessa ilmoittamalle tilille joulukuun loppuun mennessä. Seura informoi asiasta tuen saajia ja hyvittää summan tukea saaneen pelaajan kausimaksuista seurassa sovitun käytännön mukaan.  


 

Olet nyt

Etsi sivustolta