torstai, 11 elokuu 2016 14:49

Tuki-infoa seuroille: Kevään tuet maksuun viikolla 38, syksyn tukien haku käyntiin viikolla 40

Kirjoittanut Toimitus

Keväällä haettavana olleet tuet D-B -ikäisten junioreiden harrastamisen kustannuksiin maksetaan tukia saaneiden pelaajien seurojen tilille syyskuun puolivälin jälkeen, viikolla 38.

 

Tätä ennen seurojen tulee varmistaa, että tukea saaneet pelaajat jatkavat pelaamista myös tällä kaudella ja päivittää tieto mahdollisista lopettaneista pelaajista omalle aluepäällikölle 12. syyskuuta mennessä.

Aluepäälliköitä tulee saman aikataulun puitteissa informoida pelaajista, joiden seura on vaihtunut kesän aikana. Vaikka tukisumma maksetaan seuran tilille, on tuki pelaajakohtainen: Seuran vaihtuessa tuki maksetaan pelaajan uudelle seuralle.

Tukien maksaminen tapahtuu viikolla 38. Tukisummat (D-juniorit 650 euroa, C-juniorit 1 000 euroa ja B-juniorit 1 400 euroa) maksetaan Jääkiekkoliiton toimesta seurojen hakemuksissa ilmoittamille tileille ja seurojen velvollisuutena on vähentää tuen määrä kyseisten pelaajien kausimaksuista.

Nuorempien ikäluokkien tukien haku käyntiin viikolla 40
Nuorempien ikäluokkien eli E- ja F-junioreiden sekä Leijona-kiekkokoululaisten tukien haku alkaa viikolla 40. Tukia voi hakea 3.-31.10.2016 välisenä aikana sähköisellä kaavakkeella, linkki kaavakkeeseen toimitetaan seuroille aluepäälliköiden välityksellä.

Syksyn tukien haku tapahtuu tuttuun tapaan seurojen toimesta: Seuran nimeämä yhteyshenkilö täyttää tukihakemuksen ja liittää siihen mukaan pelaajan tiedot ja huoltajan perustelut. Tärkeää on, että seura kirjoittaa jokaiseen hakemukseen mukaan myös omat perustelunsa.

F- ja E-junioreiden tuet kohdistetaan vanhempien ikäluokkien tavoin seurojen kautta kausimaksuihin, tukisumma ovat seuraavat: E-juniorit 300 euroa ja F-juniorit 200 euroa. Yleiset kriteerit tukien maksamiselle ovat mm. perheen työttömyys, monilapsisuus, yksinhuoltajuus, sairaudet ja valtakunnallisuus.

Leijona-kiekkokoulujen osalta seurat voivat hakea Jääkiekkoliitolta tukea vapaapaikkojen kustantamiseen yhteisvoimin, Jääkiekkoliitolta tukea voi saada 50 euroa yhtä vapaapaikkaa kohden. Seuran hakiessa tukea Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkoihin, tulee hakemukseen liittää selvitys seuran vapaamuotoinen selvitys Leijona-kiekkokoulun vapaapaikkakäytännöistä ja seuran omavastuuosuudesta. 

Päätökset syksyn tukien osalta tehdään joulukuun puoliväliin mennessä, tukisummien maksu tapahtuu joulukuun aikana.


 

Olet nyt

Etsi sivustolta