Oletko suunnitellut matkustavasi MM-kisoihin kannustamaan Leijonia?

Fanit kannustivat Suomea nuorten MM-kotikisoissa. Fanit kannustivat Suomea nuorten MM-kotikisoissa.

Tutustu Jääkiekkoliiton kanssa yhteistyössä toimiviin matkanjärjestäjiin ja varaa oma unelmamatkasi jääkiekon MM-kisoihin!

Event Travel Sports & Events
Event Travel kuuluu Pohjoismaiden johtavaan urheilumatkatoimistokonserniin LA Travel Ab:hen. Toimimme kaikissa Pohjoismaissa ja Suomessa toimistomme sijaitsee Espoossa. Olemme toteuttaneet jo yli 350 000 unohtumatonta urheilumatkaa kahden vuosikymmenen aikana. Olemme Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani fanimatkoissa, sekä Jokerien virallinen matkanjärjestäjä. Event Travelin matkoilla pääset nauttimaan huippukiekosta ympäri maailmaa. NHL,- KHL ja MM-kisamatkat ovat meille intohimo!

Aikamatkat

Aikamatkat on kisa-ja fanimatkoihin erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä. Olemme järjestäneet ryhmämatkoja vuodesta 2006 sekä Suomessa, Euroopassa että Venäjällä. Koe fanimatkan ainutlaatuinen tunnelma ja kannustetaan yhdessä Suomi voittoon! Kokeneet matkanjohtajat suunnittelevat saumattoman kisakokemuksen järjestäen kaikki matkan osa-alueet huolella ja ammattitaidolla.

Kisamatkat sisältävät kaikki palvelut; lennot, majoituksen, peliliput- ja kuljetukset sekä kokeneet matkaoppaat pitämässä tunnelmaa yllä. Vuosittain meillä on ilo palvella yli 20.000 matkustajaa. Jääkiekon lisäksi palveluihimme kuuluvat fanimatkat myös muihin suuriin urheilutapahtumiin kuten lentopallon ja koripallon arvokisoihin.

Björk & Boström

Premium palvelua. Eturivin elämyksiä.

Tuotamme laadukkaita matkapaketteja yli 30 vuoden ammattitaidolla. Kuuntelemme aidosti asiakasta ja tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä yrityksille, että yksittäisille matkustajille.

Meillä on jääkiekon ystäville kattava valikoima matkavaihtoehtoja. Järjestämme tilauksesta sekä omatoimisia maapaketteja kuin elämyksellisiä avaimet käteen ryhmämatkoja. Ryhmämatkoillamme on mukana oma ammattitaitoinen matkanjohtaja. Panostamme laatuun ja matkustusmukavuuteen, joten bussimatkat eivät kuulu valikoimiimme. Asiallisen asiakaskuntamme ansiosta, matkoillamme viihtyy myös perheen pienimmät.

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 28 helmikuu 2018 14:59

Olet nyt

Etsi sivustolta