Haluatko kokea MM-huuman paikan päällä? Viralliset fanimatkat vievät helposti ja luotettavasti MM-kisoihin!

Fanit kannustivat Suomea nuorten MM-kotikisoissa. Fanit kannustivat Suomea nuorten MM-kotikisoissa.

Tutustu Jääkiekkoliiton kanssa yhteistyössä toimiviin matkanjärjestäjiin ja varaa oma unelmamatkasi jääkiekon MM-kisoihin! MM-kisamatkat kevään 2020 kisoihin Sveitsin Zürichiin ovat nyt myynnissä.

Event Travel Sports & Events
Event Travel kuuluu Pohjoismaiden johtavaan urheilumatkatoimistokonserniin LA Travel Ab:hen. Toimimme kaikissa Pohjoismaissa ja Suomessa toimistomme sijaitsee Espoossa. Olemme toteuttaneet jo yli 350 000 unohtumatonta urheilumatkaa kahden vuosikymmenen aikana. Olemme Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani fanimatkoissa, sekä Jokerien virallinen matkanjärjestäjä. Event Travelin matkoilla pääset nauttimaan huippukiekosta ympäri maailmaa. NHL,- KHL ja MM-kisamatkat ovat meille intohimo!

Aikamatkat

Aikamatkat on kisa-ja fanimatkoihin erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä. Olemme järjestäneet ryhmämatkoja vuodesta 2006 sekä Suomessa, Euroopassa että Venäjällä. Koe fanimatkan ainutlaatuinen tunnelma ja kannustetaan yhdessä Suomi voittoon! Kokeneet matkanjohtajat suunnittelevat saumattoman kisakokemuksen järjestäen kaikki matkan osa-alueet huolella ja ammattitaidolla.

Kisamatkat sisältävät kaikki palvelut; lennot, majoituksen, peliliput- ja kuljetukset sekä kokeneet matkaoppaat pitämässä tunnelmaa yllä. Vuosittain meillä on ilo palvella yli 20.000 matkustajaa. Jääkiekon lisäksi palveluihimme kuuluvat fanimatkat myös muihin suuriin urheilutapahtumiin kuten lentopallon ja koripallon arvokisoihin.

Björk & Boström

Premium palvelua. Eturivin elämyksiä.

Tuotamme laadukkaita matkapaketteja yli 30 vuoden ammattitaidolla. Kuuntelemme aidosti asiakasta ja tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä yrityksille, että yksittäisille matkustajille.

Meillä on jääkiekon ystäville kattava valikoima matkavaihtoehtoja. Järjestämme tilauksesta sekä omatoimisia maapaketteja kuin elämyksellisiä avaimet käteen ryhmämatkoja. Ryhmämatkoillamme on mukana oma ammattitaitoinen matkanjohtaja. Panostamme laatuun ja matkustusmukavuuteen, joten bussimatkat eivät kuulu valikoimiimme. Asiallisen asiakaskuntamme ansiosta, matkoillamme viihtyy myös perheen pienimmät.

Elämysmatkat
Elämysmatkat on suomalainen täyden palvelun elämystalo. Järjestämme fanimatkat, urheiluliittojen matkustuksen, sekä tapahtumatuotannot ja teemme niistä kaikista kokonaisvaltaisia Elämyksiä.

Elämysmatkat mahdollistaa kaikille upeat urheiluelämykset ympäri maailmaa lajista riippumatta. Kauttamme pääset helposti ja vaivattomasti nauttimaan huippukiekosta, sekä muista urheilulajeista. Jääkiekon MM-kisoihin pääset mukavasti pienellä tai isolla porukalla eikä sinun tarvitse huolehtia järjestelyistä ja lipuista. Varmista vain, että kalenterissasi on tilaa upealle Elämykselle ja me hoidamme loput puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia kisatunnelmasta. MM-kisamatkamme sisältävät lennot, lentokenttäkuljetukset, liput ja majoituksen. Lähde mukaamme unohtumattomaan Elämykseen!

 

 

Viimeksi muutettu tiistai, 14 tammikuu 2020 12:25

Olet nyt

 
 
 

Etsi sivustolta