lauantai, 25 helmikuu 2017 14:15

Junior-Pelicansin C ja B vastuuvalmentajat kaudelle 2017-18 nimetty

Kirjoittanut Toimitus

Yli-Junnila Pelicans B1:n vastuuvalmentajaksi
Juhamatti Yli-Junnila, 36, on valittu B1-joukkueen päätoimiseksi valmentajaksi. Pitkän peliuran jälkeen Ylli on kouluttautunut Haaga Helia ammattikorkeakoulun Degree Programmin kautta liikunnanohjaajaksi, erikoistuen valmennukseen. Hän on toiminut jo usean vuoden ajan -01 syntyneiden ikäryhmän valmentajana ja tämä valmentajapolku sekä yhteinen matka jatkuu edelleen. Kansainvälisen juniorikiekon vaatimukset ovat tulleet myös tutuksi Yllin toimiessa U17 maajoukkueen valmennusryhmässä kaudella 2016-17.

Leppänen Pelicans C1:seen
Teemu Leppänen jatkaa laadukasta yksilölähtöistä valmennustyötään seurassamme ja tuo osaamisensa nyt C1-joukkueen pelaajien käyttöön. Teemun rooli yläkouluvaiheen Akatemia-työskentelyssä kasvaa, hänen ottaessa vastuun jääkiekkoilijoiden yläkouluvaiheen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Teemu toimii valmennustyönsä ohella myös JuniorPelicansin Hollolan hallin valmennusvastaavana.

Teemu Vikstedt Vierumäki Unitedin peräsimeen
Alueemme A-nuorten Mestis-joukkue saa ensi kaudelle uuden valmentajan. Maso Lehtosen siirtyessä uusiin haasteisiin, vetovastuuseen hyppää alueella jo muutamia vuosia valmentanut Teemu Vikstedt, 27. Teemun myötä kehitysprosessi varmasti etenee Mason viitoittamalla tiellä ja intohimoa sekä energiaa löytynee penkin takaa tulevallakin kaudella.

Muut jo valitut kilpajoukkueiden vastuuvalmentajat (oto) ovat:
Pelicans B1 Akatemia: Tero Sainio
Pelicans B2: Mikko Kapanen
Pelicans C2: Antti Niiranen
Pelicansin A-nuorten vastuuvalmentaja jatkaa Vesa Petäjä.
Kilpajoukkueiden muut valmentajat ja nuorempien ikäryhmien valmentajat tiedotetaan myöhemmin kevään aikana.

Lähde:
Junior-Pelicans ry:n tiedote

• Mikä on Junior-Pelicans ry? Lisätietoa täällä