torstai, 04 toukokuu 2017 14:57

Saku Koivusta TPS:n urheilun johtoryhmän jäsen - Vastaa A-C-juniorien yksilöiden kehittämisestä

Kirjoittanut Toimitus
Saku Koivu. Saku Koivu. Silja Schemeikka

HC TPS tiedotti tiistaina perustaneensa uuden urheilun johtoryhmän. Sen jäseneksi on nimitetty myös Saku Koivu, joka vastaa jatkossa seuran A-, B- ja C-ikäisten yksilöiden kehittämisestä. Johtoryhmä aloitti tehtävässään 2.5.2017.

TPS:n julkistaman uuden urheilustrategian ytimessä on seuran kilpa- sekä junioritoiminnan yhtenäistäminen. Tarkoituksena on luoda pelaajille ja valmentajille selkeä polku edetä omalla urallaan panostamalla laadukkaaseen johtamiseen ja huippuolosuhteisiin. Päämäärän toteutumisesta vastaa jatkossa uusi urheilun johtoryhmä.

Johtoryhmään kuuluvat liigajoukkueesta vastaavan urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäen lisäksi valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi, jonka vastuulla on A-, B- ja C-juniorit, sekä Saku Koivu, joka vastaa jatkossa seuran A-, B- ja C-ikäisten yksilöiden kehittämisestä.

- Teemme urheilun johtoryhmässä töitä koko seuran kehittämiseksi suunnitelmallisesti ja pitkällä tähtäimellä. Mikalla ja Sakulla on kova draivi kehittää TPS:ää. Tiedän, että molemmat laittavat itsensä täysillä likoon pelaajien ja koko TPS-yhteisön puolesta. Saku uskaltaa esittää koviakin kysymyksiä ja kyseenalaistaa asioita, mikä puskee TPS:n toimintaa yhä eteenpäin. Sakun peliura on millä mittarilla tahansa täysin poikkeuksellinen, ja hän pystyy kokemuksensa avulla ohjaamaan vaikka kädestä pitäen nuoria pelaajia, Niittymäki kertoi TPS:n tiedotteessa.

- Oma tekemiseni rakentuu pitkälti taitojen ja yksilöjen kehittämisen ympärille. Anteron, Mikan ja minun tehtävä urheilun johtoryhmässä on löytää punainen lanka TPS:n urheilutoimintaan ja pelilliseen ilmeeseen C-junioreista liigaan asti. Lähden tehtävään intoa puhkuen, ja pyrin omalla panoksellani varmistamaan, että yhdessä sovittu vaatimustaso näkyy käytännössä kaikessa arjen tekemisessä, Saku Koivu kertoi.

Saku Koivu on myös Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen.

Lähde:
Tiedote

 

 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta