Leijonat.fi

       

Ryhdy Lahden MM-kisojen Superjakelijaksi ja kerää rahaa seuratoimintaan

Lahdessa järjestetään ensi vuonna pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut historiallisen seitsemännen kerran. Juhlakisojen kunniaksi Lahti2017 haluaa tarjota kaikille suomalaisille urheiluseuroille lajiin katsomatta mahdollisuuden hyödyntää kotikisat tulevaisuuden urheilijoiden kasvattamiseen. Mukana on jo yli 50 seuraa ympäri Suomen.


MM-kisalippujen myyminen on helppoa ja riskitöntä, sillä superjakelijaseurojen ei tarvitse hankkia itselleen lippukiintiöitä. Seurat saavat nettisivuillensa linkin, jonka kautta MM-kisaliput ostetaan ja ostosten loppusummasta 15 prosenttia tilitetään takaisin seuralle. Lahden MM-kisaorganisaatio lähettää seuralle Superjakelija-myyntimateriaalin, joka sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen myyntityön tekemiseen.

- Lahden MM-kisat ovat Suomi 100-juhlavuoden suurin tapahtuma ja olemme halunneet löytää erilaisia tapoja kutsua suomalaisia mukaan tekemään koko kansan juhlakisoja. Superjakelija-konseptin avulla voimme hyödyntää tämän valtavan kansainvälisen tapahtuman vetovoiman myös seuratyön näkökulmasta. Tämä on myös yksi tapa kehittää lajien välistä yhteistyötä, kertoo MM-kisojen myyntijohtaja Mikko Saarinen.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet osoitteesta www.lahti2017.fi/ryhdy-superjakelijaksi

 

Tiesitkö tämän Lahden juhlakisoista?
- Kisojen päivämäärät 22.2. – 5.3.2017
- Historialliset seitsemännet MM-kisat Lahdessa (aiemmat kisat 1926, 1938, 1958, 1978, 1989 ja 2001)
- Juhlakisakattaus sisältää: urheilun jännitystä, paljon artisteja, kattavan perheohjelman, hyvät palvelut ja monipuolisen ruokatarjonnan
- 21 kilpailua maastohiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä
- 700 urheilijaa 60 eri maasta
- Yli 2 500 vapaaehtoista
- 250 000 katsojaa paikan päällä
- 600 miljoonaa tv-katsojaa
- 1 500 median edustajaa

Lue lisää Juhlakisoista: www.lahti2017.fi

 

 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: