maanantai, 13 elokuu 2018 11:17

Ruutu näyttää Suomi-sarjan, Naisten Liigan ja Nuorten SM-liigan, BSM ja CSM mukaan vuodenvaihteen jälkeen

Kirjoittanut Toimitus

Jääkiekkoliiton ja Sanoman solmima yhteistyösopimus tuo Suomi-sarjan, Naisten Liigan ja Nuorten SM-liigan Ruutu-palveluun syksystä alkaen. Keväällä 2019 mukaan tulevat myös jääkiekon B- ja C-juniorien loppusarjat.

Nyt solmittu yhteistyösopimus kattaa seuraavat viisi vuotta ja sen myötä Ruudussa nähdään enemmän jääkiekkoa kuin koskaan aikaisemmin. Ensi kaudella luvassa on yli 1 400 jääkiekko-ottelua kun sopimuksen kautta Nuorten SM-Liigan, Naisten Liigan ja Suomi-sarjan kaikki pelit (alkusarja, loppusarjat ja pudotuspelit) ja B- ja C-nuorten SM-sarjan loppusarjat vuodenvaihteen jälkeen sekä keväällä pelattavat pudotuspelit näkyvät Ruudun kautta.

Seurojen kanssa yhteistyössä toteutettavat lähetykset kuvataan Superpesiksestä tutulla fanikamera-formaatilla, mikä tarkoittaa yhden kameran jatkuvaa kuvavirtaa. Otteluissa ei ole erillistä selostusta ja ne näkyvät Ruutu+-tilaajille.

Ruutu+ tarjoaa urheilun ystäville myös Salibandyliigan, Superpesiksen, Veikkausliigan sekä lentopallon Mestaruusliigan ottelut.