perjantai, 02 maaliskuu 2018 10:30

Autokonserni Laakkonen ja Jääkiekkoliitto julkistivat uuden yhteistyösopimuksensa juuri avatussa FordStore Helsingissä

Kirjoittanut Toimitus
Kuva: Autotalo Laakkonen / FordStore Helsinki Kuva: Autotalo Laakkonen / FordStore Helsinki

Laakkosen autokonsernin ja Suomen Jääkiekkoliiton pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös tulevina kausina. Sopimus käsittää naisten, miesten ja nuorten edustusmaajoukkueiden toiminnan.

Laakkonen on ollut Leijonien tukena turnauksissa ja arvokisoissa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2009. Uutena autokumppanina yhteistyösopimuksessa on Ford, joka tarjoaa monipuolisen autovalikoiman Jääkiekkoliiton käyttöön.
 
Tänä viikonloppuna Laakkosella Herttoniemessä yleisöavajaisia viettävä FordStore Helsinki on merkin lippulaivamyymälä, josta niin Jääkiekkoliitto kuin muutkin asiakkaat saavat parasta Ford-asiantuntemusta ja -palvelua pääkaupunkiseudulla.
 
”Arvostamme Laakkosen sitoutumista sekä lajiin että yhteistyön laatuun. Suomen Jääkiekkoliitto on voinut turvallisin mielin kehittää maajoukkueiden toimintaa ja keskittyä pelaamiseen sekä voittamiseen, kun taustaresurssit ovat kunnossa”, sanoo Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.
 
”Meille yhteistyö Suomen Jääkiekkoliiton kanssa on ollut erittäin antoisaa ja näkyvyydeltään ensiluokkaista. Laji on suosittu ja sitä arvostetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Näemme mielellämme kaikki yhteistyöt pitkäaikaisina suhteina, joihin panostaminen on mielekästä ja tuloksellista”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.
 
”Tämä yhteistyökuvio on Fordille erittäin mieluinen uutinen ja uskomme, että kiinnostavan ja laajan automalliston tarjoava Ford istuu hyvin jääkiekosta pitävän yleisön autotarpeisiin. Etenkin kun täysin uusi FordStore Helsinki avautuu Herttoniemen Laakkosella ja tarjoaa parasta Ford-palvelua ja -asiantuntemusta pääkaupunkiseudulla”, sanoo Oy Ford Ab:n toimitusjohtaja Hannu Pärssinen.
 
Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Tero Panhelainen, Laakkonen autokonserni, puh. 050 452 0470 tai tero.panhelainen@laakkonen.fi
Toimitusjohtaja Matti Nurminen, Suomen Jääkiekkoliitto, puh. 050 545 6459 tai matti.nurminen@finnhockey.fi
Toimitusjohtaja Hannu Pärssinen, Oy Ford Ab, puh. 040 502 2655 tai hparssi2@ford.com
 
Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju. Edustamme 15 suomalaisille hyvin tuttua automerkkiä ja myymme vuosittain noin 35 000 uutta ja käytettyä autoa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin, joiden hyödyntämisessä olemme edelläkävijä autoalalla. Laakkosen autokonserni kuuluu Laakkonen Yhtiöihin, joka on itsenäinen, vahvasti kehittyvä monialayritys.
 
Ford Motor Company Ford Motor Company on globaali yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, markkinoi, huoltaa Ford-merkin alla henkilöautoja, kuorma-autoja, SUV-autoja ja sähköautoja sekä ylellisiä Lincoln-henkilöautoja. Lisäksi yhtiö tarjoaa rahoituspalveluita Ford Motor Credit Companyn kautta ja tavoittelee johtavia asemia sähkötoimisissa ratkaisuissa, autonomisissa autoissa ja mobiliteettiratkaisuissa. Ford työllistää noin 203 000 henkilöä ympäri maailmaa. Lisätietoja Fordista ja sen tuotteista sekä Ford Motor Credit Companysta löytyy osoitteestawww.corporate.ford.com
Ford of Europe valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 52 000 henkilöä ja yhteisyritykset mukaan lukien noin 66 000 henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 24 tuotantolaitosta, joista 16 Ford omistaa kokonaan tai on enemmistöomistaja ja 8 on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna 1903 – samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911.
 
 

Olet nyt

Lisää uutisia liiton toimistolta