Leijonat.fi

       

United Sports Brands Jääkiekkoliiton uusin yhteistyökumppani

United Sports Brands ja Suomen Jääkiekkoliitto ry ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. United Sport Brands tulee toimimaan jääkiekon maajoukkueiden yhteistyökumppanina Shock Doctor ja McDavid -tuotemerkeillään.


- Jääkiekkoliitto on näkyvä kansainvälinen toimija, joka haluaa, että pelaajat voivat pelata täysillä mutta turvallisesti. McDavidin ja Shock Doctorin tuotteet tarjoavat pelaajille ainutlaatuisen suojan jäällä, sanoo Patrick Cloots, Euroopan United Sports Brandsin vanhempi apulaisjohtaja.

- On upeaa saada United Sports Brands mukaan Leijonajoukkueiden matkaan Shock Doctor ja McDavid -tuotemerkeillä, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.

Shock Doctor
Shock Doctor on yksi maailman johtavista hammassuojien valmistajista. Hammassuojat ovat pienin suojaava väline, joita ei kuitenkaan pidä unohtaa. Ne estävät hammasmurtumia, kudosvaurioita, vähentävät iskuja hampaille ja ikeniin sekä ehkäisevät suun repeämiä. Shock Doctorin tuotevalikoima tarjoaa erityismuotoiltua suojaa sekä mies- että naisjääkiekon ammattilaisille. Lisätietoa: www.ShockDoctorSports.eu

McDavid
McDavid on urheilulääketieteen johtavia yrityksiä, mutta on laajentanut asiantuntiuuttaan ainutlaatuisella HEX™teknologiallaan ja tehokkuutta parantavilla vaatteillaan. McDavid HEX -teknologia tarjoaa laajan valikoiman suojavaatteita ja –kauluksia, joita käyttävät monet koripallon ja käsipallon ammattilaispelaajat, kuten Nikola Karabatic. McDavidilla on laaja valikoima tuotteita, jotka vastaavat eri tasoisten urheilijoiden vaatimuksia. Lisätietoa: www.mcdavid.eu

 

 

Viimeksi muutettu

Tuoreimpia uutisiaSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: