Leijonat.fi

       

Tap-Team haastajana Rullakiekon SM-liigaan

Rullakiekon SM-liigan runkosarja käynnistyy 4. toukokuuta, ja mestaruusjahdissa on mukana seitsemän joukkuetta.


Runkosarja päättyy 11. kesäkuuta, ja sen jälkeen ohjelmassa on pudotuspelit runkosarjan neljän parhaan joukkueen kesken. Leijonat-toimitus otti selvää mitä Rullakiekon SM-liigan joukkueille kuuluu kauden kynnyksellä.

Avauskierroksella keskiviikkona 4.5 pelataan kaksi ottelua. Tampereella toisistaan mittaa ottavat Tap-Team ja Inline Vantaa, ja Koovee Rollers matkustaa Somerolle Pepen vieraaksi.

Tamperelaisella Tap-Teamilla kuvioita ja kokoonpanoa vielä hiotaan kauden kynnyksellä.

– Muutama uusi kaveri saadaan ryhmään ja osa vanhoista etsii vielä pelikamoja, joukkueen hyökkääjä Teemu Koskinen kommentoi.

Koskisen mukaan joukkueen kovimmat vahvistukset ovat Jerry Laakso, Eero Savilahti ja Niklas Nalli. Kolmikosta Savilahti on tuttu myös jääkiekon SM-liigasta, jossa hän kiekkoili viime kaudella Ilveksen riveissä.

Viime kaudella Tap-Team sijoittui Rullakiekon SM-liigan häntäpäähän, kun kahdeksan pistettä riittivät seitsemänteen sijaan. Parannettavaa riittääkin Koskisen mukaan kaikilla osa-alueilla.

– Ja yleisöennätys pitäisi saada tällä kaudella rikottua, Koskinen lisää.

Pahimpia kilpailijoita Koskinen ei lähde erittelemään. Mestaruusjoukkue löytyy miehen mukaan kotikaupungista Tampereelta, josta tänä vuonna mukana on peräti neljä joukkuetta.

Tap-Teamin kauden tavoitteet ovat varsin vaatimattomia.

– Muutaman nuoren pelaajan täytyy kasvaa henkisesti. Ja mestaruus! 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: