Leijonat.fi

       

Rullakiekon SM // Veikot lähtee uusimaan mestaruutta

Vuorelan Veikkojen Tomi Penttinen on menestynyt myös maajoukkueessa. Vuorelan Veikkojen Tomi Penttinen on menestynyt myös maajoukkueessa. Kuva: Pasi Mennander

Rullakiekon SM-liigan runkosarja käynnistyy 4. toukokuuta, ja mestaruusjahdissa on mukana seitsemän joukkuetta.


Runkosarja päättyy 11. kesäkuuta, ja sen jälkeen ohjelmassa on pudotuspelit runkosarjan neljän parhaan joukkueen kesken. Leijonat-toimitus otti selvää mitä Rullakiekon SM-liigan joukkueille kuuluu kauden kynnyksellä.

Vuorelan Veikot voitti viime kaudella Rullakiekon SM-liigan mestaruuden, ja tällä kaudella siilinjärveläisjoukkueen tavoitteet ovat selvät.

- Toivottavasti sarjasta tulee kovatasoinen ja tasainen. Mestaruuden uusiminen on tietysti oman joukkueen isoin tavoite, Veikkojen joukkueenjohtaja Matti Hämäläinen tuumii.

Vuorelan Veikot on yksi sarjan kestomenestyjistä, ja mitaleille joukkue on yltänyt seitsemällä kaudella peräkkäin.

- Joukkueen pelaajistossa ei ole tapahtunut suurta vaihtuvuutta vaan runko on aika sama. Joukkueemme ei ole heikentynyt, mutta ei ole myöskään vahvistunut, Hämäläinen kertoo.

Viime kaudella runkosarjassa joukkueen tehokkaimmat pelaajat olivat Petri Partanen (12. 9+31=40), Jani Lyytinen (14. 16+18=34) ja Arto Kejonen (14. 16+17=33).

Edellä mainittujen lisäksi joukkueessa jatkaa myös muita kokeneita konkareita kapteeni Tomi Penttisen johdolla. Vuorelan Veikoilla on siis kaikki eväät mestaruuden uusimiseen.

- Jos nyt viime kauden viimeisiä pelejä ajattelee, niin hirveästi ei tarvitse mitään parantaa tällä tulevalla kaudella. Puolustuspeli on aina isossa arvossa pudotuspeleissä. Hyökkäys meillä on riittävän tehokas aina, joukkueenjohtaja Hämäläinen ruotii.

Siilinjärvellä tiedetään myös kovimmat haastajat, jotka pyrkivät tekemään kaikkensa ettei Veikot uusi mestaruutta.

- Pahalampi ja Koovee ovat aina sarjan ennakkosuosikkeja. Pepe suorittaa tasaisesti vuodesta toiseen ja on yllätysvalmis, Hämäläinen päättää.

Vuorelan Veikot Internetissä:

Nettisivut: www.veikot.fi

Facebook: https://www.facebook.com/VuorelanVeikot

Twitter: https://twitter.com/vuorelanveikot

Instagram: https://www.instagram.com/vuorelanveikot/

 

Vuorelan Veikkojen osalta kausi alkaa lauantaina 7. toukokuuta, jolloin joukkue kohtaa Tampereella Koovee Rollersin ja Inline Vantaan.

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: