lauantai, 02 huhtikuu 2016 22:42

Ilveksen maalivahti Nico Vikstèn sai hienon lopetuksen kaudelle - ”Nyt tuli onnistumisia”

Kirjoittanut
Nico Vikstén otti muutaman todella tärkeän torjunnan pudotuspeleissä. Nico Vikstén otti muutaman todella tärkeän torjunnan pudotuspeleissä. Pasi Mennander

Ilveksen A-nuorten kultajoukkueen maalivahti Nico Vikstén pysäytti ratkaisevassa loppuottelussa kiekon 14 kertaa.

Tällä kaudella Ilveksen A-nuorten lisäksi myös LeKin Mestis-joukkueessa torjuneelle Viksténille kausi oli haastava, mutta sinnikkyys palkittiin SM-kullalla.

- Tällainen päätös kaudella jättää kyllä hyvän maun. Välillä on ollut huonojakin hetkiä, Vikstén myönsi.

Nuorta maalivahtia siirreltiin kaikkiaan kolmen joukkueen välillä, kun hän oli välillä myös Ilveksen liigajoukkueen mukana. Totuttelu yhteen paikkaan vei aina aikansa.

- Kyllä runkosarjankin aikana pelasin hyviä otteluita, mutta vähän oli levotonta koko ajan. Nyt pääsin loppukaudeksi A-nuorten mukaan, ja nyt tuli onnistumisia oikein kunnolla.

- Torjumiseen löytyi tietynlainen rauha, kun sain olla yhden joukkueen mukana. Meillä oli hieno joukkue.

Espoon Metro Areenassa Nuorten SM-liigan toista loppuottelua seurasi yli 4000 katsojaa, ja muutama sata oli saapunut peliin Tampereelta.

- En ole noin ison yleisön edessä torjunut koskaan. Eikä ole kyllä moni muukaan pelaajistamme. A-nuorten otteluissa ei tavallisesti käy noin paljon katsojia, Vikstén hymyili.

- Huikeahan tuolla oli torjua, kun meidän kannattajat laulavat meille, ja Bluesin kannattajat laulavat Bluesille. Pelissä oli hieno tunnelma, Vikstén päätti.

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia