torstai, 01 lokakuu 2015 13:47

Tapparan Lauri Huhdanpää on nuorten SM-liigan kuukauden pelaaja

Kirjoittanut

Nuorten SM-liigan syyskuun kuukauden pelaajaksi on valittu Tapparan hyökkääjä Lauri Huhdanpää. 20-vuotias hyökkääjä teki syyskuun aikana pelaamissaan yhdeksässä ottelussa tehot 5+12=17, ja hänen plusmiinuslukemansa oli +8.

- Hienolta kuulostaa tällainen valinta, ja tästähän saa lisää virtaa omaan pelaamiseen. Toisaalta tehokas alkukausi on yllättänyt, mutta toisaalta taas ei. Tiesin, että pystyn tekemään pisteitä ja joukkueemme pystyy pelaamaan hyvin, Huhdanpää tuumii.

- Lauri on hyvin taitava pelaaja ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan. Hän on aktiivinen, ja hänellä on halu ja himo tehdä pisteitä ja ratkaista pelejä. Suurimmat haasteet ovat kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, Tapparan A-nuorten päävalmentaja Timo Elo luonnehtii.

Tappara oli syys-lokakuun taitteessa sarjassa toisena vain kaksi pistettä sarjakärki Bluesin takana. Syyskuun yhdeksästä ottelustaan Tappara voitti viisi varsinaisella peliajalla.

Loput neljä ottelua ovat venyneet jatkoajalle, ja osa aina voittomaalikilpailuun saakka.

- Jatkoajalle on mennyt aika paljon pelejä, ja nämä tiukat ottelut pitäisi pystyä kääntämään eduksemme jo varsinaisella peliajalla, Lauri Huhdanpää miettii.

- Joukkueena tähdätään ensin runkosarjassa neljän sakkiin, ja päivittäisen tekemisen saralla pyritään olemaan sarjan paras joukkue.

Kovat tavoitteet

Huhdanpää keskittyy tällä hetkellä kokopäiväisesti jääkiekkoon, ja nyt kun aikaa jääkiekon harjoittelemiseen on, täytyy tavoitteidenkin olla kovat.

- Tämä on itselleni viimeinen kausi A-nuorissa, ja ensi kaudella on tavoitteena pelata Liigaa.

- Ensi kautta on kuitenkin vielä turhan varhaista miettiä, koska peli menee vaan sekaisin, jos alkaa miettiä seuraavaa kautta jo nyt.

- Juniorivuosien jälkeen olisi joka tapauksessa hieno pelata ammattilaisena ja tehdä oma leipä pelaamalla jääkiekkoa, koska pitkään olen jo tähän lajiin panostanut, Huhdanpää päättää.

Huhdanpään edustama Tappara kohtaa tänään nuorten SM-liigan paikallisottelussa Ilveksen. Ottelu alkaa Hakametsässä kello 19.00.

 

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia