Leijonat.fi

       

Team Kuortaneelle niukka tappio viimeisessä runkosarjapelissä

Team Kuortaneelle niukka tappio viimeisessä runkosarjapelissä Kuva: Virpi Aralinna

Team Kuortane sai vieraakseen alkusarjan viimeiseen peliin Espoo Unitedin. Vieraat tekivät yhden maalin enemmän ja tällä voitolla ansaitsivat paikan suoraan välieriin. Lopputulos tästä pelistä oli 2-3.


Ensimmäinen erä oli Espoon erä ja toisessa erässä puntit tasaantuivat, kolmatta vei puolestaan Team Kuortane. Maalivahdit molemmissa päissä saivat urakoida ihan kelpo parituntisen. Peli oli pienten marginaalien peli ja molemmat joukkueet pelasivat puhtaasti ja tarkasti. Espoo oli parempi maalinteossa.

Team otti omaa peliään haltuunsa ensimmäisellä erätauolla ja se tuottikin tulosta painostuksena kentän vieraspäässä. Ykköskenttä oli varsin sisuuntunut ja pelasi loistavaa yhteispeliä. Maalit viimeisteli Linnea Melotindos. Hienoja yksilösuorituksia nähtiin muissakin kentällisissä, mutta kokonaisuus taisi ratketa enemmänkin omiin virheisiin kuin pelkästään Espoon onnistumiseen.

Team Kuortaneen pelit jatkuvat 25.2.17, jolloin on ensimmäinen puolivälieräpeli Kuortaneella ja kentän toiseen päähän luistelee HPK. ​

Ottelun Team Kuortane - Espoo United kaikki tilastotapahtumat
 

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: