keskiviikko, 29 maaliskuu 2017 00:48

Ässät kuilun partaalta jatkoaikavoittoon - Myös HIFK, Ilves ja KalPa välieriin B2-nuorten SM-sarjassa

Kirjoittanut
Ässien Eemeli Takala iski jatkoaikaratkaisun. Kuva sunnuntain toisesta osaottelusta. Ässien Eemeli Takala iski jatkoaikaratkaisun. Kuva sunnuntain toisesta osaottelusta. Pasi Mennander

B2-nuorten SM-sarjan puolivälierät pelattiin päätökseensä tiistaina. Kahdesta vielä kesken olleesta parista välieriin etenivät Ässät ja KalPa.

Ässien ja Blues EKS:n välisessä puolivälieräsarjassa molemmat joukkueet olivat voittaneet kotiottelunsa. Myös tiistaina kotitaika piti, kun Ässät juhli kotihallissaan jatkoaikavoittoa. Eemeli Takala iski Ässille välieräpaikan arvoisen jatkoaikamaalin ajassa 63.57.

Blues EKS oli kiinni välieräpaikassa kirjaimellisesti viimeiselle sekunnille. Ässien Joonas Hantula teki 3-3-tasoituksen ajassa 59.59 porilaisten pelatessa ilman maalivahtia. Jatkoajalla ottelun ratkaissut Eemeli Takala pohjusti Hantulan tasoitusmaalin syötöllään.

Myös KalPan ja Tapparan välisessä puolivälieräsarjassa kotietu piti. Tiistaina Niiralassa KalPa oli välieräpaikan arvoinen maalein 4-2. Tappara johti ottelua avauserässä maalein 1-0 ja 2-1, mutta ottelun kolme viimeistä maalia teki isäntäjoukkue KalPa.

 

B2SM:n puolivälierät:
HIFK  - JYP        Voitot 2-0
Ilves - HPK        Voitot 2-0
Ässät - Blues EKS  Voitot 2-1
KalPa - Tappara    Voitot 2-1

Kahdella voitolla välieriin.

Tiistain ottelut:
18:30  Ässät - Blues EKS  4-3 JA
18:30  KalPa - Tappara    4-2

 

Olet nyt