lauantai, 01 huhtikuu 2017 20:45

BSM // Pyykkönen laukoi KalPan loppuotteluun - ”Varmasti urani makein maali”

Kirjoittanut Petteri Ikonen
Voittomaalin tehneen Teemu Pyykkösen tuuletus. Voittomaalin tehneen Teemu Pyykkösen tuuletus. Petteri Ikonen

Vuoden 2017 Finnair Final Fourin ensimmäinen jatkoajalle edennyt ottelu nähtiin, kun B-nuorten SM-sarjan välieräottelussa Tappara ja KalPa eivät saaneet keskinäistä paremmuuttaan selville 60 minuutissa.

KalPan hyökkääjä Teemu Pyykkönen nousi kuopiolaisten ratkaisijaksi, kun hän iski 6-5-voittomaalin ajassa 62.44 ja johdatti joukkueensa sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun.

- Oli varmasti urani makein maali. Peli oli tiukka, mutta uskoimme kääntävämme ottelun eduksemme, Pyykkönen tuumi voittomaalinsa jälkeen.

Varsinaisella peliajalla joukkueet johtivat vuorotellen, mutta kumpikaan ei päässyt kunnolla karkuun. Tapparan Patrik Puistola iski hattutempun, mutta KalPa nousi vielä kolmannessa erässä tasoihin Leevi Aaltosen maalilla.

Teemu Pyykkönen kirjautti varsinaisella peliajalla kaksi syöttöpistettä ja joukkueen pisterohmuihin lukeutui myös Aleksi Klemetti tehoin 1+2.

- Nyt pitää levätä hyvin ja syödä kunnolla, että olemme valmiita sunnuntain loppuottelussa. Ei tässä jäädä katsomaan toista välierää (Kärpät - Blues) vaan mennään hotelliin lepäämään, Pyykkönen pohdiskeli.

Kuopiolaisjoukkueen päävalmentaja Sakari Muotka oli tyytyväinen suojattiensa peli-ilmeeseen.

- Pelasimme hyvän matsin. Tavoitteena oli olla aktiivinen ja pelasimme erinomaisesti neljällä kentällä. Näin riitti virtaa ottelun loppuun saakka, Muotka sanoi.

- Sunnuntaiksi pitää karsia muutama jäähy pois, mutta muuten pelataan samalla tavalla kuin välierässä, Muotka päätti.

KalPa - Tappara -ottelun jälkeen pelattiin toinen välieräottelu Kärpät - Blues, ja Blues eteni KalPan vastustajaksi sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun.

 

 

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta