Leijonat.fi

       

×

BSM: Runkosarja päätökseen, Villi kortti -kierros käyntiin tiistaina

BSM: Runkosarja päätökseen, Villi kortti -kierros käyntiin tiistaina Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Kärpät varmisti runkosarjavoittonsa jo hyvissä ajoin. Runkosarjan toisen sijan vei Tappara, KalPa oli kolmas. Sijat 4.-6. menivät Jokereille, Bluesille ja HPK:lle.


Jatkosarjan pistepörssin voitti Tapparan Rasmus Rasinaho. Hän viimeisteli 17 pelaamassaan ottelussa 24 (10+14) pistettä. Maalivahtien tilastoykkönen oli Rasinahon seurakaveri Leevi Nikkinen. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 94,5 % 12 pelatun ottelun jälkeen.
 
Sarjan kuuden kärki jatkaa pelejään puolivälierissä. Kärpät ja KalPa saavat vastustajansa puolivälieriin Villi kortti -kierrokselta, joka alkaa jo tiistaina. Siinä kohtaavat SM-sarjan sijoille 7.-9. sijoittuneet joukkueet Ilves, HIFK ja TPS sekä alemman jatkosarjan voittanut K-Laser.
 
Paras kahdesta -systeemillä pelattavan villi kortti -kierroksen parit ovat Ilves-K-Laser ja HIFK-TPS. Niiden voittajat kohtaavat puolivälierissä Kärpät ja Tapparan. Muut puolivälierien parit ovat Jokerit-Blues ja KalPa-HPK. Puolivälierät alkavat sunnuntaina ja ne pelataan paras kolmesta -systeemillä.
 
Tällä viikolla pelatun kahden viimeisen runkosarjakierroksen tulokset:
TPS-Lukko 3 – 4
Jokerit-KalPa 2 – 3
Ilves-HPK 3 - 4 VL
HIFK-Kärpät 3 - 2 VL
Tappara-Blues 3 – 0
Lukko-HPK 3 – 0
Blues-Ilves 5 - 4 JA
Jokerit-Kärpät 2 – 5
HIFK-KalPa 6 – 0
Tappara-TPS 3 - 4
 
Pudotuspelien koko otteluohjelman voit katsoa täältä.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: