Leijonat.fi

       

×

BSM: Blues kiri viidenneksi

BSM: Blues kiri viidenneksi Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Vain Blues onnistui kuuden pisteen arvoisesti kuluneella viikolla B-nuorten SM-sarjassa.


Espoolaiset hyppäsivät sarjataulukossa viidenneksi onnistuttuaan kukistamaan vastustajansa molemmissa tämän viikon otteluissaan. Jokerit kaatui maalein 4-2 ja sarjakärki Kärpät luvuin 3-1.
Molemmissa otteluissa Blues ratkaisi pelin lopullisesti itselleen reilut minuutti ennen loppua vastustajan hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia. Filip Lindgren oli jälleen mies paikallaan espoolaisten maalinsuulla. Hän torjui kahdessa ottelussa yhteensä peräti 86 kertaa.

Viikon maalirikkain ottelu nähtiin Raumalla, jossa Lukko sai vieraakseen TPS:n. Maali-ilottelu päättyi lopulta vieraiden 8-7 -voittoon jatkoajalla. Maaliverkot heiluivat myös raumalaisten toisessa ottelussa, jossa se isännöi Ilvestä. Tuon ottelun voittivat tamperelaiset maalein 7-5. Myös Lukon maalivahdilla Kalle Nurmella riitti Lindgrenin tapaan kiireitä otteluissa, hänelle kirjattiin yhteensä 73 torjuntaa.

Viikon jäähypörssin ykkönen oli KalPa. Se istui kahdessa ottelussaan 17 kaksiminuuttista ja yhden kymmenen minuuutin rangaistuksen eli yhteensä 44 minuuttia.

B-nuorten SM-sarja jää maajoukkuetauolle ja pelit jatkuvat jälleen 22.2. HPK:lla ja KalPalla on runkosarjassa jäljellä yhdeksän ottelua, muilla joukkueilla kahdeksan.

Katso B-nuorten SM-sarjan tilastot uudistuneesta tulospalvelusta.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: