Leijonat.fi

       

×

Tervetuloa Pohjola-leirille tuomarit!

Pohjola-leirillä on pelaajien lisäksi paikalla yhdeksän tuomariuransa alkutaipaleella olevaa, ensimmäistä tai toista kauttaan viheltävää tuomaria, jotka vastaavat leirillä pelattavien otteluiden tuomaroinnista.


Pelit videoidaan ja jokaisen pelin jälkeen tuomarit saavat välittömän palautteen omasta suorituksestaan ja saavat näin opin matkaan heti seuraavaan peliin. Otteluiden lisäksi tuomareiden päivät täyttyvät koulutuksista kaukalossa ja sen ulkopuolella.

- Tämä on kaikkinensa loistava tapahtuma. Tuomareiden lähtötaso mitataan heti leirin alkaessa ja toisin kuin arjessa, he saavat pelien jälkeen välittömän palautteen ja näin kehityskaari neljän päivän aikana on yleensä huima, Suomen Jääkiekkoliiton erotuomaripäällikkö Jere Lahti kertoo.

Erotuomarikerhojen ja alueellisten erotuomarikouluttajien suositusten perusteella mukaan valitut tuomarit pääsevätkin leirillä näyttämään potentiaalinsa tuomaripolulla etenemiselle.

- Muutama leirille valituista tuomareista oli talvella mukana jo Tulevaisuuden Tähdet –tapahtumassa, mutta muille Pohjola-leiri on tuomariuran ensimmäinen turnaustapahtuma. Kun pää on nyt avattu, on seuraavalla kaudella mahdollista hakea muihin turnaustapahtumiin ja ottaa tuomariuralla harppauksia eteenpäin.

Vuoden 2017 Pohjola-leirillä ovat mukana seuraavat tuomarit:

Riku Brander
Antti Haavisto
Ilja-Aleksi Hynninen
Joona Koivu
Eetu Laine
Karri Parkkila
Niko Parviainen
Henrik Pelkonen
Alexey Ryzhenkov


 

Viimeksi muutettu


POHJOLA-LEIRI 2017


Järjestyksessään 61. Pohjola-leiri järjestettiin Vierumäellä 8. - 12.3.2017.


Leiriviestinnässä käytimme hashtagia #Pohjolaleiri2017.


KAIKKI LEIRIN UUTISOTSIKOT


KOKOONPANOT
Dynamot
Kallet
Matit
Möllit
Unskit
Ytet


OTTELUOHJELMA JA TULOKSET


SARJATAULUKKO


PISTEPÖRSSI


MAALIVAHTITILASTOT


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: