Pasi Mennander

Pasi Mennander

Yhteensä 19 Leijonien MM-joukkueen pelaajaa merkkautti vähintään yhden tehopisteen MM-kisojen alkulohkovaiheen seitsemässä ottelussa.

MM-kisojen direktoraatti on vahvistanut torstain puolivälierien ohjelman:

Suomi ja Iso-Britannia ovat kohdanneet MM-kisoissa kahdesti. Sekä vuoden 1951 että vuoden 1962 MM-kisojen kohtaamisessa Iso-Britannia oli parempi.

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue kootaan kaudella 2019–20 vuonna 2003 syntyneistä pelaajista. Uuden kauden ensimmäinen tapahtuma on 20.–24.5.2019 Vierumäellä järjestettävä testileiri. Tässä leirille kutsutut pelaajat:

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen valmistautuminen vuoden 2020 MM-kisoihin käynnistyy jää- ja testileirillä Vierumäellä 27.–30.5.2019. Leirille on kutsuttu yhteensä 26 pelaajaa – kolme maalivahtia, yhdeksän puolustajaa ja 14 hyökkääjää.

Suomi on sijalla kaksi MM-kisojen alkulohkossa A, kun kaikki joukkueet ovat pelanneet kolme ottelua. Suomella on seitsemän pistettä – voitot Kanadasta ja Slovakiasta sekä jatkoaikatappio USA-pelistä.

Hyökkääjä Toni Rajala pelasi juniorivuosinaan kahdesti poikien ja kolme kertaa nuorten MM-kisoissa. Nyt hän pelaa ensimmäistä MM-turnaustaan miesten tasolla.

USA-otteluun valmistautuva Leijonien MM-joukkue ei harjoitellut maanantaiaamuna. Joukkueelle oli normaaliin tapaan varattu jäävuoro, mutta se ei sitä käyttänyt.

USA otti sunnuntaina MM-kisojen avausvoittonsa murskaama Ranskan maalein 7–1. Perjantain avauspelissään USA oli hävinnyt isäntäjoukkue Slovakialle 1–4.

Maalivahti Kevin Lankinen on aloittanut ensimmäisen MM-turnauksensa Leijonien maalilla vahvasti. Kahdessa ottelussa selän taakse on mennyt yhteensä vain kolme kiekkoa.

Olet nyt

Etsi sivustolta