Logo
Tulosta tämä sivu

Päävalmentaja Lauri Marjamäki: "Oli tärkeää pelata tämä ottelu"

Tältä näytti hallin sisäänkäynti Anyangissa. Tältä näytti hallin sisäänkäynti Anyangissa.

Miesten olympiajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki korosti sunnuntaiaamuna Suomen aikaa pelatun Tshekki-ottelun merkitystä osana turnausvalmisteluja.


- Oli tärkeää pelata yksi peli eikä mennä vain kisoihin. Tarvitsimme peliä - vaikka kuinka harjoittelet, se yhteinen kokemus on tärkeä. Mielestäni saimme tästä sellaisen kokemuksen minkä tarvitsimmekin, Marjamäki sanoi.

Suomi oli kenraaliharjoituksessa parempi maalein 2-0.

- Koko ajan on ollut hyvä tunne joukkueestamme. Olemme pelanneet tällä kaudella hyvin ja jatkoimme sitä tänään. Pelaajissa näkee innostuneisuuden ja motivaation. Silti hekin kaipaavat yhteisiä kokemuksia - ketjut, pakkiparit, ylivoimat, alivoimat... Oli hyvä, että ottelun lopussa saimme harjoitella ylivoimaakin, vaikka maalia siitä ei syntynytkään.

Marjamäen mukaan ottelu antoi Leijonien pelistä arvokasta tietoa, jota pureskellaan vielä ennen varsinaisen turnauksen alkua. Tshekki-pelin antia arvioidaan muun muassa ketjujen omissa palavereissa. Ja valmentajien mielestähän peli ei ole valmista koskaan.

- Kyllä siellä on parannettavaa sekä yksilö- että joukkuetasolla, sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Pääsemme nyt nauhalta katsomaan omaa peliämme. Työskentelemme aika paljon pienryhmissä, joten ketjut pääsevät keskenään juttelemaan pelistään.

Tallenne sunnuntaiaamun Suomi-Tshekki -ottelusta
Näillä kentällisillä Suomi lähti Tshekki-otteluun
Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa

 

 

Suomen Jääkiekkoliitto | Kaikki oikeudet pidätetään.