Leijonat.fi

       

×

Mertaranta ja Saukkonen MM-kisojen pääselostajat - Jukka Jalonen mukana maailmanmestarien värittämässä asiantuntijakaartissa

Mertaranta (vas.) ja Saukkonen (oik.) selostavat, Niikko johtaa studiota. Mertaranta (vas.) ja Saukkonen (oik.) selostavat, Niikko johtaa studiota. Kuva: MTV

C Moren ja MTV:n studioasiantuntijakaarti on täynnä kiekkoasiantuntemusta maailman huipulta. Koko kuusikko on voittanut MM-kultaa joko aikuisten tai nuorten maailmanmestaruuskisoissa.


Studioon astelevat Karri Kivi, Olli Jokinen, Jukka Jalonen, Pasi Nurminen ja Tero Lehterä. Leijonien mukana Tanskaan C Moren asiantuntijaksi matkustaa vuoden 2011 MM-finaalissa voittomaalin tehnyt Petteri Nokelainen.

Pääselostajana C Morella jatkaa Antero Mertaranta ja MTV3:lla Mika Saukkonen. Selostajista äänessä ovat lisäksi Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Tomi Tuominen. Ruotsiksi Leijonien pelit MTV3:lla selostaa Niclas Lönnqvist.

Studioisäntinä keskustelua johtavat Teemu Niikko ja Tomi Tuominen. Leijonien iholla Tanskassa kulkevat erikoistoimittaja Jani Uotila ja haastattelijana Ville Lepistö. MM-uutisten ankkuroinnista vastaa Inka Korhonen.

C More näyttää kisoista kaiken. 64 ottelua nautitaan suorina lähetyksinä, ja etenkin Leijonien pelejä maustavat pitkät ennakkostudiot, asiantuntija-analyysit, kisauutiset, jälkipuinnit ja huippuhetket. C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi välittää kaikki 64 ottelua, ja C Moren tv-kanaville (C More Sport 1 ja 2) mahtuvat yhtä vaille kaikki pelit.

Asiantuntijat Nurminen (vas.) ja Jalonen.

 

MTV3 esittää kaikki Leijonien ottelut ja mitalipelit suorana. Kisat käynnistyvät Maikkarilla jo perjantaina 4.5. klo 20 tunnin mittaisella MM-kisastudiolla ja heti perään klo 21 nautiskellaan kooste vuosien 2012-17 MM-kisojen huippuhetkistä. Ensimmäinen Leijonien peli on vuorossa lauantaina 5.5. Etelä-Koreaa vastaan.

Kaikki Suomen ottelut ovat kuunneltavissa Radio Cityssä ja Radio Novalla J-P Jalon selostamana. Cityssä kuullaan myös MM-finaali - samoin Novalla, mikäli Leijonat on finaalissa mukana. Jalon seurana asiantuntijoina vuorottelevat valmentajavelho Hannu Jortikka sekä NHL-seura New York Islandersin kykyjenetsijä Veli-Pekka Kautonen.

Kisasivustolla mtv.fi/mm2018 katsoja pysyy ajan tasalla MM-tapahtumista kellon ympäri. Hienoimmat maalit, makeimmat taklaukset ja kauneimmat kikat ovat kisasivuston lisäksi nähtävissä tietysti myös cmore.fi:stä.

MTV:n sosiaalisen median kanavat elävät nekin tutun vahvasti mukana MM-huumassa. Pääyhteisöjä ovat MTV Jääkiekon Facebook- sekä Twitter-tilit, joilta katsojien parhaita viestejä nostetaan myös tv-lähetyksiin. Käytettävät aihetunnisteet ovat #mmkisat ja #Leijonat.

Lähde: Tiedote

 

 

Viimeksi muutettu


 


MIESTEN MM-KISAT 2018


Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä 4. - 20.5.2018.


Kisaviestinnässä käytämme hashtageja #Leijonat #MMkisat #IIHFWorlds


LOHKOJAKO

Alkulohko A (Kööpenhamina):
Itävalta
Ranska
Ruotsi
Slovakia
Sveitsi
Tshekki
Valko-Venäjä
Venäjä

Alkulohko B (Herning):
Etelä-Korea
Kanada
Latvia
Norja
Saksa
Suomi
Tanska
USA


SUOMEN OTTELUT:
La 05.05. 17:15
Suomi - Etelä-Korea
Su 06.05. 21:15
Latvia - Suomi
Ti 08.05. 21:15
Suomi - Norja
Ke 09.05. 21:15
Suomi - Tanska
La 12.05. 21:15
Kanada - Suomi
Su 13.05. 21:15
Saksa - Suomi
Ti 15.05. 13:15
Suomi - USA


KOKO OTTELUOHJELMA


LIPUNMYYNTI


IIHF:N VIRALLISET KISASIVUT


MM-KISAT MTV:N KANAVILLA


KAIKKI A-MAAJOUKKUEEN UUTISOTSIKOT LEIJONAT.FI:SSÄ


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: