Leijonat.fi

       

×

Jere Lehtinen: "Pakistossa liikkuvuutta ja peliälyä"

Leijonien GM Jere Lehtinen ennakoi, että Suomelta luistelee illan Tshekki-peliin jäälle nälkäinen joukkue. Vaan mitkä ovat Lehtisen mietteet Leijonien pakkikalustosta MM-leirityksen kolmannella viikolla?


- Meillä on kasassa mielenkiintoinen ryhmä puolustajia. Keski-ikä on hieman yli 22 vuotta ja mukana on nuorta verta, tulevaisuuden pelaajia, joista muutama on pelannut tänä vuonna mm. Nuorten MM-kisoissa.

- Jokainen mukana oleva pelaaja on näyttänyt, että pystyy pelaamaan tällä tasolla, Lehtinen painottaa.

- Plussaa pakistolle on liikkuvuus ja se, että he pystyvät pelaamaan nopeaa peliä. Fyysisyys nähdään näissä peleissä, mutta uskon että liikkuvuudella ja peliälyllä pystyy paikkaamaan jos siinä puolessa on vajetta.

- Innokasta nuorta energiaa tulee varmasti illalla jäälle. Kokonaisuutta jos katsoo niin meillä on hyvät lähtökohdat: Kaksi viikkoa MM-leiritystä on takana ja melkein sama ryhmä on ollut kasassa. Tällä viikolla muutama uusi pelaaja liittyi mukaan ja saatiin vähän tuoretta verta.
 

Suomi kohtaa turnausisäntä Tshekin Carlsson Hockey Gamesin nimeä kantavan Euro Hockey Tourin Tshekin turnauksen avausottelussa torstai-iltana. Kiekko tippuu Pardubicessa jäähän klo 20, suora lähetys Yle TV2:lla ja Areenassa alkaa jo klo 19.45. Suomen kentälliset illan Tshekki-otteluun löytyvät täältä.

Lauantaina Leijonat kohtaa Venäjän, sunnuntaina vastassa on Ruotsi. Kokonaisuudessaan Tshekin Euro Hockey Tourin otteluohjelma löytyy täältä. Huhtikuun viimeisellä viikolla Leijonat kohtaa Euro Hockey Tourin Ruotsin-turnauksen avausottelussaan Venäjän Helsingin Hartwall Arenassa torstaina 26.4. klo 18.30, ottelun liput myy Ticketmaster. Loput turnauksen otteluista pelataan Ruotsissa. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät 4.5. Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: