Leijonat.fi

       

×

Olympialeijona Julius Junttilasta Liigan runkosarjan paras pelaaja

Olympialeijona Julius Junttila tähyää seuraavaksi himoittua Kanada-maljaa Olympialeijona Julius Junttila tähyää seuraavaksi himoittua Kanada-maljaa

Liigan Lasse Oksanen palkinnon, runkosarjan parhaan pelaajan palkinnon, jääkiekkotoimittajien äänestyksessä sai Oulun Kärppien hyökkääjä Julius Junttila. Julius pelasi Leijonissa tämän vuoden olympialaisissa. Hän pokkasi arvostetun pystin sunnuntaina järjestetyssä Liigan Playoffs-tapahtumassa.


- Alkukaudesta oli vähän ketjun sisällä vaikeuksia päästä vauhtiin. Sitten kun peli alkoi rullaamaan oikeaan suuntaan, itseluottamus kasvoi. Pystyi vain nauttimaan ja pelaamaan hyvin, Julius analysoi.

Juliuksen kentällisen toisella laidalla taituroi maalintekijätilaston ykkönen, ranskalainen Charles Bertrand. Tehoketjun keskuhyökkääjä on Mikael Ruohomaa.

- Mikael on tosi hyvä kiekollinen sentteri, tykkää tuoda paljon kiekkoa omista. Meidän laitureiden ei tarvitse kuin pyrkiä ajoittamaan nousut rinnalla oikein. Näin hän saa meille vauhtiin kiekkoa. Mikael on kiekollinen, hyvin peliä rytmittävä sentteri.

- Varmistettiin runkosarjan ykkössija hyvissä ajoin. Helppoa ei loppupeleihin latautuminen ollut, mutta saatiin viimeiseen peliin hyvä peli aikaiseksi.

- Kotipeleissä on ollut nyt mukavasti katsojia ja fiilistä. Uskon, että saadaan ratkaisupeleihin hyvää pöhinää.

Liigan puolivälierät alkavat tiistaina. Mestaruus ratkeaa aikaisintaan 23.4.2018.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: