Leijonat.fi

       

×

Leijona-valmentaja Manner: "Jääkiekko näytti miksi se on niin hieno peli"

Leijona-valmentaja Manner: "Jääkiekko näytti miksi se on niin hieno peli" Kuva: Petteri Hietanen

Kahden maalin johdossa ollut Suomi taipui Prahassa pelatussa Euro Hockey Tourin ottelussa jatkoajalla Tshekille lukemin 3-2. Isäntien Martin Ruzicka maalasi kahdesti päätöserän viimeisellä puoliskolla, hattutemppu syntyi kun jatkoaikaa oli pelattu reilun minuutin verran.


Leijonien valmentaja Mikko Manner kehui ottelun jälkeen Leijonien kahta ensimmäistä erää ja antoi samalla kehuja takaa-ajoasemasta voittoon nousselle vastustajalle ja kovasti kannustaneelle kotiyleisölle.

- Jääkiekko näytti miksi se on niin hieno peli. Yksi ylivoimamaali, tasaiset joukkueet ja Tshekki sai siitä puustia. Ei pystytty kolmatta erää pelaamaan miten itse olisimme halunneet.

- Jokainen pelaaja löi kaiken sekaan tänään ja se riitti yhteen pisteeseen. Perjantaina ollaan taas valmiimpia.

Mannerin ja Suomen parhaana pelaajana palkitun Sakari Mannisen haastattelun voi katsoa kokonaisuudessaan Leijonien Facebook-sivulta.

Torstaina Leijonilla on välipäivä, perjantaina Suomi saa turnauksen pääpaikalla Moskovassa vastaansa eksoottisen Etelä-Korean. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 14, kotikatsomoista ottelua voi seurata Yle TV2:n ja Yle Areenan kautta.

Channel One Cupin ohjelma, seuranta, tulokset, kokoonpanot ja tilastot löytyvät täältä.

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: